Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen hosszú egy első randi?
Nincs lefektetve, hogy az első randi x ideig tarthat. Ameddig élvezitek egymás társaságàt és ráértek addig tart.
Istenem ezek a kérdések....:D
Ez teljesen egyénfüggő meg randifüggő. Sőt, akár időjárásfüggő, meg pl. attól is függ, ki mennyire ér rá, mivel közlekedtek, hova mentek, mit csináltok...
Hogy a randi mennyire lesz jó, az nem attól függ, hogy mennyi ideig tart.
Nekem volt nagyon jó első randim ami csak egy 20 perces padon ücsörgős nevetgélés volt, meg olyan is, amikor egész nap együtt mászkáltunk, reggeltől estig, mert csomó program volt éppen, amire elmentünk.
Ha testerek vagytok és ellenőrzitek a helyeket, akkor szerintem siessetek, hogy mihamarabb a végére érjetek.
Egyébként amiket elmondtál, szerintem minimum 1-2 óra, de lehet akár egy egész napos program is.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!