Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan barátnőt magamnak akinek nem baj, hogy én nyitott vagyok?
Szerintem még nem vagy elég érett rgy kapcsolathoz, ha más lányok után vágyódsz és nem elégszel meg eggyel.
Nem tudom hogy a barátnőd mit szól hozzá, de én a helyedben leülnék vele erről beszélni.
Ha találtok valami okos megoldást akkor jó.
De ha nem, akkor azt javaslom inkább szakíts a lánnyal ha nem tudtok közös nevezőre jutni.
Azután már azt csinálsz amit szeretnél.
Nagyon sok lány van még a világon, nem kell attól félned hogy egyedül fogsz lenni.
Néha jobb kapcsolat nélkül lenni, hiszen akadály nélkül megtudod csinálni a dolgaidat, stb...
Ha meg csak azért szeretnél valakit, hogy melletted legyen az nem szerelem.
17 éves vagy.
Éld ki magad, aztán mikor úgy érzed hogy kiélted magad és vágysz egy kapcsolatra, szerintem akkor kéne megpróbálnod.
Mert kényszerből nem tudsz szeretni.
Esetleg beszélj még a barátaiddal erről, kérdnki a véleményüket.
Szerintem még benne vagy a korban.
Sőt én aem tudtam magam kiélni, de most hogy pár hónap múlva felnőtt korú leszek, így kiélhetem magam.
Viszont ha most nem éled ki magad, akkor majd felnőtt korban jön rád ez a dolog és akkor fogod magad kiélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!