Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az osztalybol egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az osztalybol egy fiu, mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
Szoval, mar november ota tetszik, szoktunk beszelgetni de nem sokat, neha a buszon mellem ul es elkezd velem beszelgetni. Annyira fura.mert van hogy azterzem tetszem neki. maskor azt erzem hogy nem, felek kezdemenyezni mert meg 2 evig osztalytarsak leszunk es nem akarom hogy rosszba legyunk ez miatt. Mit tegyek?
2019. jan. 28. 22:23
 1/4 anonim válasza:
Sztem nyugodtan próbálkozz nála, én úgy vagyok vele hogyha valamit akarunk ne várjunk rá hanem tegyünk érte. KB 2 hete pont hasonló szitu volt velem kB év eleje óta tetszett egy fiú osztálytarsam és néha azt éreztem én is neki de valamikor meg nen, végül úgy döntöttem rairok beszéltünk kb 20 percig utána elhívott randizni😆😅 15/L
2019. jan. 28. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
osztálytárssal nem valami okos döntés szerintem. 17/f
2019. jan. 28. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért baratkozz vele és később kiderül

Mert én mondom vagy 3 fiú otasammal utazok a trolin de le se szarjuk egymást

Szóval itt azért van valami c:

2019. jan. 28. 22:53
 4/4 anonim válasza:
A srác tuti félénk, különben már lépett volna valamit. Ebben a korban sok srác még messze van a férfias viselkedésről, nem tudják, mit kéne kezdeni sok szerelmi helyzettel, ezért sokan félénkek, vagy bunkók, amivel a belső kisfiút védik.
2019. jan. 29. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!