Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?
Belső és külső is érdekel.
Kort is írjatok légyszi😊
Hány ilyen kérdés van nézz már körül légyszi. Mindenkinek más jön be és te egy random srác véleményére akarsz alapozni. Legyél ápolt, kedves...alap dolgok. Miért ha mindenkinek a szőke hajúak jönnek be de te barna vagy akkor hajat festesz vagymi?!
17/F
Tényleg sok ilyen kérdés van,nem szeretném magam vagy 100 szor megismételni.
Röviden annyi hogy: legyen normális külsőleg és belsőleg 😂
Nekem olyan lány jönne be aki küslőre temészetes, normálisan öltözik (smink haspóló seggatya cicanaci cibis cuccok mellőzve) és kb ennyi. (az arca tetszen és ennyi)
Belsőre legyen hűséges, ne legyenek fiu ismerősei ne egyen egy instás snapes pózolós tömegribi 100+ ismerőssel, legyen visszahúzódó kedves elfogadó, magyarán ne olyan amilyenek a mai lányok. Ha így folytatják a "trendet" nem csak magam miatt nem lesz barátnőm, az ilyenek nekem nem kellenek :/
18F
Igen. Nekem igen, én szerintem halálosan féltékeny lennék és kb ki tul se akarnám élni ha elhagyna akit szeretek.
Szoval nem, nekem rohadtul nem adja mikor "csak" barát szivezget egy lánnyal :D Főleg ha barátja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!