Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne több?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kavartunk és ő akart volna többet de én elutasítottam és gondolom megsértődött mert azóta nem beszéltünk. Írtam szülinapjára visszaírt aranyosan aztán képet is küldött. Erre én is küldtem neki de azóta nem reagál semmit. Én most már szeretnék többet de nem tudom h kéne közelednem. Meg egyáltalan tetszem neki/lehet esélyem?2019. jan. 27. 14:54
1/6 anonim válasza:
Mi a szromert utasitottad vissza ha mégis akarsz valamit
Komolyan nem értem
2/6 anonim válasza:
A kavarás komolytalan kislányoknak való,ő pedig érettebb lányt akar. 😊
3/6 A kérdező kommentje:
Mert ő szexet akart akkor én pedig nrm akartam
2019. jan. 27. 17:27
4/6 anonim válasza:
#3: Most sem fog többet akarni,nehogy azt hidd 😊
Ha meg csak szexelni akarsz,akkor gratulálok,alja kategóriás lány vagy.
6/6 anonim válasza:
Send nudes😀 im joking
irj rá hogy hogy van vagy vmi hasonló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!