Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyik jön be jobban, ha egy férfi szemüveges vagy nem szemüveges? 19/F
Szerintem nagyon nem a szemüveg lesz a legbefolyásosabb tényező.
Ha illik egy szemüveg a férfihoz, akkor csak pluszt adhat.
Sőt, ha jól áll, akkor még javíthat is az arcán.
Egy szemüveges férfi illedelmesebbnek, okosabbnak, tisztelettudóbbnak tűnik (még ha nem is így van).
Szerintem egy lány se fog egy pasit csak azért visszautasítani, mert szemüveges.
Hát attól függ ,van aki szemüveggel helyesebbesz ,de van aki éj nagyon rosszul áll .
Nekem inkább a szemüveg nélküliek...
Lány, 16 éves
Nekem általában a nem szemüveges fiúk tetszenek.
Most viszont megtetszett egy olyan fiú aki szemüveges.
Ismerek olyat, akinek nagyon jól áll a szemüveg. Ugyan szokott kontaktlencsét is hordani, de szemüveggel valamiért karakteresebb, arányosabb az arca.
Ismerek olyat is aki szemüveget és kontaktlencsét is hord egyaránt (kb ugyanannyit) és mindkettővel hasonlóan vonzó. De olyat is, akinek nem áll jól a szemüveg.
Én is szemüveges vagyok, de csak kontaktlencsét hordok, mert nem szeretem magamon a szemüveget. Szerintem emberfüggő, hogy kinek áll jól. Ha meg jól áll természetesen sehogy nem lehet hátrány. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!