Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet pontosan?
A kérdésem az lenne, hogy sokat tudok a kapcsolatokról, az elsőbenyomás fontosságáról, van tapasztaltom szerencsére.
De most, egy olyan dolgohoz értem maivel nem igazan találkoztam.
Lassna találkozok egy hölgy ismeroömmel be is jön (nem vagyok ragorcsölve) érzem is magamon nem vagyok azaz ugy nevezett needy.
A kérdésem az lenn miert érzem azt most igy par nappal elotte hogy semmit nem tudok a lanyokról üresnek erzem magam a temval kapcsolatba stb
pedig nem vagyok ragorcsolve a dolgnak.
magabiztos hatarozott vagyok és céltudatos.
Ha nem is tudatosítod magadban, de talán tudat alatt nagyon szeretnéd ezt a nőt megismerni. Bizonyára már leveleztetek és úgy-ahogy szimpatikusnak találod őt.
Azt tanácsolom, hogy a találkozón ne akarj másnak tűnni, mint ami valóban vagy. Add magadat a legtermészetesebb énedben. Hogy mit érzel pontosan? Nem tudod előre, hogy mit hoz a találkozó. Bizonyára a nő is izgul...
Köszönöm a válaszokat!
Azóta már megszünt bennem az érzés lehet meg is kicsit rágörcsöltem de hat ez megesik :D
igen az könnyen meglehet hogy tudat alatt tetszik.
Én a lanynak 100% hogy bejövök szóval ezért se izgulok.
Mindenképpen magamat adom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!