Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Egy fiunál értékelitek azt, hogy nem az a nagyszáju hanem egy kicsitt visszahuzodos? 16f
Értékelni mindenképp értékelik, de nem mindenképp pozitív iranyba. Itt a legtöbb válasz úgyis az lesz valószínű, hogy örülnének egy ilyen barátnak, v valami, de az a baj, hogy a valóságban ez nem így van
Bár ezt valamilyen szinten még is értem
A lányoknak átlagban a magabiztosság kell. Nem amiatt teszik nekik egy pawa fiu, mert mekkora bunkó, mekkora nagy száma van hanem amiatt, mert maga biztosabb és több védelmet lát felőle. Úgy gondolják hogy sokkal eletrekepesebb egx magabiztos fiú.
Régen én is ilyen csöndes voltam. Visszahúzódó, és magányos. Szerencsére megtaláltam a "kiutamat"ebbol.akkor még egy lánynak sem kellettem. És mindig szerelmet vallottam. Mekkora hülyeség...
Azóta (nem mondom hogy én is pawa lettem meg stb:., mert ez nem igaz) magabiztosan viselkedik. És nagyjából az is lettem. Nem bunkozok, megisnvalogathatok a lányok közül. Egyébként nem muszáj ennek iskolában megtörténnie, mivel szeretek olvasni, emiatt könyvtárban, vagy parkban. Szoktam buszon is szemezni, egyszer el hívtam randira egy lányt onnan, de sajnos hamar szét mentünk...
Szóval nem az a lényeg, h csöndes vagy hangos vagy. Hanem a magabiztossag
Koszi a valaszt
Ha tetszik egy lany akkor amikor beszelgetunk magabiztos szoktam es probalom mindig megnevettetni ami szokott is sikerulni.
Basszus ......amiket írtál az rám mind igaz .
Hát ez egy kicsit meglepett ,azt hittem hogy nagyjából csak én vagyok ilyen :).
Viszont én lány vagyok .
Nekem az ilyen fiúkkal semmi bajom nincs .
De nyilván a lányok akkor vesznek észre ha megszólalsz vagy oda mész ,erre kéne torekedned,hogy merj kezdeményezni ,én paldaul nem merek kezdeményezni /odamenni és beszélgetni .
És könnyen zavarba jövök ami csak nehezíti a dolgom és ekkor velem 2eset lehetséges :
1.vagy kussban vagyok és más felé nézek (általában a földet)
2.vagy megállás nélkül pofázok valami tok értelmetlen dologról ,és be sem áll a szám .
De általában az 1.
Szóval kezdeményezz és legyél magabiztos ,mégha nem is vagy az legalább tegyél úgy.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!