Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mondjam el, hogy nem volt még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el, hogy nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Első randin, vhogy szóba került és a lány megkérdezte, hogy hány barátnőm volt eddig és hogyan végződtek. Nem akartam bénának tűnni ezért kamuztam vmit de elég necces helyzet volt.

Az az igazság, hogy nincs túl sok önbizalmam, meg új is vagyok a randizásban és nem tudom, hogy ilyen helyzetekben, mi a teendő.

20/F

2019. jan. 7. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak az igazat! Ugyis rajonne elobb utobb, de akkor mar jobb, ha te mondod el neki, meg az elejen.
2019. jan. 7. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges ilyet be hazudni. Ha ez neki számít, én nem járnak vele
2019. jan. 7. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj de ha új a randizás akkor gondolom szűz vagy, és nem sűrűn csókolóztál még. Namost egy szűz fiú elsőre bizony bénázik. AZ miért jobb ha elhiteted a lánnyal hogy ez az összes teljesítményed az ágyban, ahelyett hogy megmondod az igazat? Egyébként sem értem miért kell hazudni, tényleg hazugsággal akarod indítani ezt a kapcsolatot? Szerintem üljetek le erről beszélgetni.
2019. jan. 8. 07:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nekem ilyenről hazudnak a pasim dobnam.

Ha elmondaná ,csak örülnék ,mert akkor bízik bennem és legalább tudnám hogy megbecsült és nem egy szoknya pecér .

Sok 20 évesnek nem volt még barátnője nyugi és többnyire ők a normális viselkedéssel rendelkezoek.

Mindenképp mondd el neki ,és azt is hogy miért hazudtál .

Bízz a csajban,gondolom ő is az igazat mondta neked.

16/L

2019. jan. 9. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy nem volt még barátnőd. És teljesen normális, hogy esetleg cikinek érzed. De ne hazudj neki. Hanem add magadat!
2019. jan. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!