Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Van egy lány, akinek van barátja, viszont megromlott a kapcsolatuk, a lánnyal sokszor találkozunk( edzés, óra) és nekem nagyon megtetszett. Én se voltam neki közömbös és már azon a ponton voltunk, hogy összejöjjünk, amikor azt mondta, hogy nem tudja ott hagyni a barátját, pedig járna velem.
Nekem úgy tűnik, hogy fél a váltástól és csak megszokásból van vele. Jól kezeltem ezt a helyzetet, amikor elmondta, hogy még szereti a barátját, viszont eldöntöttem, hogy ignorálom őt és magamra koncentrálok, a saját életemre.
2 hete beszéltünk utóljára,azóta látom, hogy néz. Kezdtem túllenni rajta, amikor kaptam egy levelet, amiben azt írta, hogy mindig emlékezzek rá. Egyszerűen nem tudom, hova rakni ezt az üzenetet, most szeretném az új évig tartani a távolságot, utána januártól beszélni vele néha.
Igazából most is beszélnék vele, de nekem lenne rosszabb és azt gondolom, hogy most érzi azt, hogy "elveszít" engem.
Kíváncsi vagyok a véleményekre, köszi előre is.
Teljesen az ő döntése, amíg úgy gondolja, hogy a barátja fontosabb, addig felejtsd el.
Keress mást.
Ha neked is lesz valakid, akkor persze neki lesz a rossz, de sosem tudhatod, hogy együtt maradnak vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!