Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért beszél programokról a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél programokról a srác (pl vásárlás, főzés stb) ha konkrétan sosem hív el? És miért mondta a lentieket?

Figyelt kérdés

Néha érzem azt, hogy tetszem neki. Érdeklődik irántam, beszélget velem, udvarias, megkérdezi hogy kerek e vmit, stb De ha pl azt mondom, hogy sütöttem valamit a hétvégén, akkor később mondja hogy csokik helyett sütné sütnünk kellene valamit. Mind a ketten akarunk vmi karácsonyi pulcsit venni. Mutogatja, hogy miket nézett, de nem mondaná azt, hogy nézzük meg együtt. Nem értem miért mondta azt, hogy a szeme sarkából mindig figyel (és hozzá tette, hogy nem is tagadja)

Előzményként: erdeklödött hogy van-e valakim es milyen pasik jonnek be. Akkor mi a velemenyem a gyerekekről. Sokszor csillog a szeme, elpirul, es sokaig a szemembe néz. Mosolyog rám.

Komolytalannak tűnik az egész,mert mas lanyokat is megnéz, kedves velük (igen kicsit irigy vagyok), vagy a kettő közt a telojat nyomkodja.

De ha buli van egyértelmű, hogy ketten meyünk együtt. Ekkor viszont pasikent viselkedik. Pl Lesegiti a kabatom..

Lassan halad vagy meg maga sem tudja mit akar?

L

2018. dec. 4. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Okos a srác xaxa :D

F

2018. dec. 4. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. dec. 4. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva elhívni. Hívd el korizni, korizás közben tök természetes a másik érintése.
2018. dec. 4. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán akaratlanul, talán tudat alatt, ösztönösen, de nagyon jól viselkedik a fiú: szemezget veled, figyel, figyelmes, udvarias - ismerget téged. Ha majd látja, hogy majdnem "megveszel" érte automatikusan, ösztönösen lépni fog. Ha később is bátortalannak tűnik, kezdj el közelíteni feléje, érintsd meg a kezét, vállát, arcát... Fog ez menni...!
2018. dec. 4. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Előzőhöz csatlakozok. Azt még hozzá szeretném tenni, hogy az nem jelent rosszat, ha más lányokkal is kedves. Egyszerűen ilyen a természete, de hidd el, téged akar. Lassú lépésekkel, lassan halad, de biztosan. Egy darabig még várj, de ha úgy érzed neked lassú az egész, te is kezdeményezhetsz.
2018. dec. 5. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!