Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél programokról a srác (pl vásárlás, főzés stb) ha konkrétan sosem hív el? És miért mondta a lentieket?
Néha érzem azt, hogy tetszem neki. Érdeklődik irántam, beszélget velem, udvarias, megkérdezi hogy kerek e vmit, stb De ha pl azt mondom, hogy sütöttem valamit a hétvégén, akkor később mondja hogy csokik helyett sütné sütnünk kellene valamit. Mind a ketten akarunk vmi karácsonyi pulcsit venni. Mutogatja, hogy miket nézett, de nem mondaná azt, hogy nézzük meg együtt. Nem értem miért mondta azt, hogy a szeme sarkából mindig figyel (és hozzá tette, hogy nem is tagadja)
Előzményként: erdeklödött hogy van-e valakim es milyen pasik jonnek be. Akkor mi a velemenyem a gyerekekről. Sokszor csillog a szeme, elpirul, es sokaig a szemembe néz. Mosolyog rám.
Komolytalannak tűnik az egész,mert mas lanyokat is megnéz, kedves velük (igen kicsit irigy vagyok), vagy a kettő közt a telojat nyomkodja.
De ha buli van egyértelmű, hogy ketten meyünk együtt. Ekkor viszont pasikent viselkedik. Pl Lesegiti a kabatom..
Lassan halad vagy meg maga sem tudja mit akar?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!