Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne izguljak ennyire ettől a talitól?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy fiú akivel 1hete beszélünk msn-en (előtte csak látásból ismertük egymást), és jövő hétre megbeszéltünk egy talit. És az a helyzet, hogy eddig mindenki aki próbálkott végül lefriend zonoltam (kb 15), mert mindig azt éreztem, hogy én meg nem állok készen rá.. + egy barátom volt 1,5 hónapig akibe nagyot csalódtam. És most ennél a srácnál valahogy azt érzem, hogy vele menne egy normális kapcsolat (tudom még nem igazán ismerjük egymást) De félek hogy talikor valami rosszul alakul, elrontom vagy valami.. Érdemes ezen izgulni?) 16l2018. dec. 1. 16:51
1/1 anonim válasza:
Egyrészt egy ilyen találkozó előtt mindenki izgul, ezt nem tudod kikerülni. Másrészt, próbálj meg nem gondolni semmi negatív dologra, hogy mi történhet, mert azzal stresszeled magad. Gondolj rá úgy, hogy nem tudod mi lesz, de szívesen találkozol vele, majd meglátod, de megpróbálod jól érezni magad, és semmi sem kötelező :)
(A negatív gondolatok tényleg csak felizgatnak, tereld el őket!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!