Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kell egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy lánynak sem egy csúnya srác? Ennyire csak a külső számít?

Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 19:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mi garantálja azt? Semmi. Akár azt is mondhattad volna, hogy egyszer majd amerikai elnök leszek, csak ne adjam fel.
2018. nov. 15. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Felejtsd el az önsajnálatot először is . Hokizd ki magad, aztán tiszta fejjel le mész a helyi pubba és be küldesz 2 pohár cukor mentes kólát !
2018. nov. 15. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólóban. Csak a nyafogás megy, mintha egy kislány lennél... ha én is lány lennék tuti elhajtanám az ilyen csúnya, rinyagépeket
2018. nov. 15. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, mert engem is elutasítanak a lányok a kinézetem miatt..... Több ezer lánynál próbálkoztam Neten fórumokon, különböző társkeresőkön. (Ingyenesen, Fizetősön) De sajnos az elutasításokon kívűl mást nem kaptam, a legjobb esetben is csak barátként könyveltek el. Természetesen mondanom sem kell, hogy a kinézetem miatt, mert ronda vagyok, pedig rengeteg dolgon változtattam már, de semmit sem ér, mert az arcom ugyanolyan ronda. :( Ezért sem volt még barátnőm 22-évesen.. 22/F
2018. nov. 17. 08:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok ezzel, hogy aki külsőre szimpatikusnak, kedvesnek néz ki, ahhoz megyek oda beszélgetni/fogadom nyitottabban, ha beszélgetni akar velem.

Ilyen szempontból nekem tök 8, hogy te most egy görög isten szépségével rendelkező adonisz, egy full átlagos srác, esetleg egy nem éppen vonzó fiú vagy.

Egy idő után kiderül, mi van: lehet, hogx kiderül, hogy az adonisz egy egoista partiállat, ugyanakkor jó fej, és haverok maradunk suli szinten, de nem lógunk együtt, nem járunk, nem lenne értelme. Lehet, hogy az átlagos srácba beleszeretek, mert ott van a kémia kettőnk között, érzem a szeretetet, törődést, a pici külső hibák arányossá, vagy láthatatlanná válnak idővel. Egy ronda srácnál viszont, amennyiben tényleg nem annyi, hogy "jaaj, csak 170/60 vagyok, ráadásul szemüveges, van rajtam 10-20 pattanás, és nem 20 000-es ruhákba járok, és nem tökéletes a hajam", hanem tényleg szemet bántó, rossz ránézni típus, akkor ahhoz, hogy elnyerje a szívemet, neki kell lennie a legkedvesebb, legédesebb, legtörődőbb srácnak a környéken, hogy kompenzálja külső beli hiányosságait, és belé szeressek.

Ugyanakkor: van az a mondás, hogy nincs csúnya lány, csak igénytelen.

Szerintetek ez srácokra nem igaz?

Egyszerű, olcsó, normális ruhák, megfelelő test higiénia, és egy jó haj csodákra képes. Nem azt mondom, hogy mindenkiből ki lehet hozni egy Zac Efront, de az biztos, hogy a parti szemöldök kiszedése, és, ha nagyon túlsúlyos vagy, némi zsír leadása sokat javít a külsődön.

Szóval a tanácsaim:

-szerintem nem vagy ronda, fogadd el magad

-ha mégis az vagy, légy igényesebb, javulni fogsz

- ne siránkozz azon mindig, hogy nem vagy szép, lányként pl duci vagyok, nem vagyok 165 se, mégsem sírok rajta, ez van, kész, a súlyomon bármikor változtathatok, ha akarok, a magasság adottság. Szóval, ami nem változhat meg, azon ne rugózz, olyan marad, cső!

-Legyél kedves, hallgas meg másokat, ne legyêl bunkó, keserű, ne légy nap mint nap búval baxott, mosolyogj többet!

Remélem egy idő után lesz melletted egy lány, akit szeretni fogsz, és ő is téged!😉

UI.:én egy szingli 16 éves lány vagyok, barátom még sose volt, de hiszem, hogy egyszer valaki fog annyira szeretni, hogy a barátnője lehessek, ilyen vagyok, amilyen, megváltozni nem fogok, aki szeret, az magamért, a félénk, antiszoc, enyhén szociofóbiás, de kedves, törődő, különc, és kissé nagyon szókimondó önmagamért szeressen, ne pedig egy pláza cicának gondoljon, akinek kedvenc időtöltése a buliba járogatás, és az arcának vakolása.😅

2018. nov. 18. 12:11
 16/17 anonim válasza:

"A külső megfog, belső megtart."

Gondolom senki számára nem ismeretlen ez a logikus gondolat.

Mindenkinek más az esete, és ezért nem lehet senkit sem hibáztatni. Akkor működik a legjobban a kapcsolat, ha mindkét fél kölcsönösen vonzódik egymáshoz. Ha a kölcsönös vonzalom nem alakul ki, akkor ott mát testi kapcsolatról sem lehet beszélni (csók, ölelés, kézfogás, egyéb ínyecségek), amit hiába tagadnak sokan, igenis az egyik legfontosabb tényező a lelki egyensúly mellett egy kapcsolatban.

A külső az első, amiről először egy képet tudnak alkotni magukban az emberek. Hogy mennyire ápolt at illető, figyel-e a megjelenésére. Itt nem a kiöltözést kell érteni, hanem az általános megjelenést. Lehet, hogyha a kedvenc bandád pólóját viseli a személy, akkor máris van egy közös pont.

Mint írtam, mindenkinek más az esete. Van, aki a szőkéket, van, aki a barna hajúakhoz vonzódik. Van, aki a szeplősökért él, van, akinek a szeplők nem jelentenek semmit. Van, aki az ázsiaiakhoz vonzódik. Az alacsonyabbakhoz vagy magasabbakhoz. Ez egyénfüggő. Sok beteg ember, akik más külsővel (vagy mentalítással) születtek, ők is találtak és fognak találni párt. (Pl.: kisnövésűek vagy olyank is, akiknek a bőre érdekes)

A szépség relatív, lehet, hogy neked valaki szép, miközben másnak annyira nem tetszik. De van olyan, hogy aki neked bűn ronda, az másnak éppen vonzó a maga megmagyarázhatatlan módján.

De hiába a vonzó külső, ha a belső értékek nincsenek meg. Vagyis hiába ép a gyümölcs kívül, ha belül romlott, senki nem fogja megenni. Ahhoz viszont meg kell ismerni és ki kell ismerni az illetőt, hogy magadban el tudd dönteni, tudnál-e vele kapcsolatban élni, és elfogdod-e a hibáival együtt.

Na de visszakanyarodva a kérdésedhez. Megnyugtatlak, még a "bűn ronda" emberek is találnak barátokat (az már jó jel, nem?) és párt is. Rengeteg ember él a Földön, csak keresni kell. Vagy csak belebotlani. Ki tudja? Rengeteg időd van, de ha ennyire rágörcsölsz, akkor azzal csak maganak teszel rosszat.

És nem állítom, hogy csak ilyen emberek vannak. Hanem, hogy ez lenne a normális felfogás. Csak...szerencse kell a megtalálásához.

18/L

2018. nov. 18. 13:52
 17/17 Meton ***** válasza:

A külső nem sokat számít, higgyétek el. Ha okos vagy és leleményes, akkor sokkal többre mész. Persze alap, ha büdös a szád, koszos a ruhád, a körmöd rágod, stb, akkor ne menj lányok közelébe. erről kérdezd ki a barátaid, vagy a szüleid.

Ha viszont partiképes vagy, akkor olyan lányt keress, aki szintén partiképes. Hívd meg rendszeresen csokira, kávéra, fagyira, akármire. Elfogadja, mert a nők szeretnek potyázni. Aztán kiderül, mi lesz belőle. Lehet, hogy csak a potyázásért lesz veled, de valjuk be őszintén, már az se rossz. Végülis egy csokiért rá tudod venni, hogy legalább egy kis időre veled legyen. De amúgy valószínűbb, ha mástól nem kap ajándékot, akkor tied a csaj.

2018. nov. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!