Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan próbálkozzak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VASSZAKÁLL kérdése:

Szerintetek hogyan próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Eddig még soha nem jött össze egy lánnyal se és már nagyon aggaszt, hogy egy kapcsolatom se volt. A lényeg hogy volt egy lany akit instáról ismeretem meg csak, de visszautasított. Engem az zavar hogy élőben nem is tudtunk találkozni mert már a képeim alapján elítél és nem is adja meg az esélyt. Szerintetek hogy máshogy próbálkozzak?
2018. nov. 9. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vele már sehogy. Nem jössz be neki. Te randiznál egy számodra nem túl szép lánnyal? Lépj tovább és keress mást.
2018. nov. 9. 15:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Mármint nem nála hogy hanem általánosságban, hogy a következő kiszemeltemnél sikerüljön elérni valamit
2018. nov. 9. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Szimplán add önmagad, ez a legtöbb amit tehetsz. Akinek kellesz, az el fog fogadni, akinek nem, az meg lelép, mint ez a csaj.
2018. nov. 9. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezen mit értesz? Ha el is hívom valahova akkor hova? Mit csináljunk ? És én különösen az a típus vagyok aki ha meglát egy olyan lányt aki tetszik zavarba jövök és olyanokat csinálok amik utólag belegondolva gázak
2018. nov. 9. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz még, hogy megpróbálhatnál igényesebb, előnyösebb (igényesen választott háttér, normális fényviszonyok, előnyös beállítás, kreatív "beállítás", stb...) képeket csinálni magadról mint ami most van, hátha esélyt ad személyes találkozóra, vagy próbálj élőben, baráti körödből, ismerősök, esetleg ismerősök ismerősei által próbálkozni hátha személyesen meg tudod ragadni a figyelmét.
2018. nov. 9. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Ezen mit értesz? Ha el is hívom valahova akkor hova? Mit csináljunk ? És én különösen az a típus vagyok aki ha meglát egy olyan lányt aki tetszik zavarba jövök és olyanokat csinálok amik utólag belegondolva gázak

Azt értem ez alatt, hogy ha valaki számára szimpatikus vagy, akkor tök mind1, hogy hova mentek és mit csináltok, mert az a lényeg, hogy veled akar lenni. Sosem a helyszín a meghatározó. Erre amúgy sem tudnék választ adni, nem tudom hol élsz, milyen lehetőségek vannak. A lényeg, hogy mindig önmagad légy és ha neten ismerkedsz, ismerd meg jól, mielőtt találkoztok, így nem lesz benned akkora para.

2018. nov. 9. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
küldjön el téged még1szer talán azt érdemelnéd
2018. nov. 9. 16:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a segítő és építő jellegű kritikát 😅👏
2018. nov. 9. 18:19
 9/10 A kérdező kommentje:
*vagyis hát választ
2018. nov. 9. 18:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Akik meg normális választ adtak köszönöm szépen
2018. nov. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!