Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek ha el akarok menni bulizni?
Házibuli lesz az egyik barátomnál akit a szüleim nem ismernek. Ha elmondanám nekik biztosan nem engednének el. Nagyon szeretnék elmenni. Nem tudtok valami jó ötletet amit mondhatnék nekik hogy elengedjenek? Ha átmegyek valamelyik barátomhoz felhívják a szüleit hogy mehetek-e úgyhogy azt sem mondhatom hogy máshol vagyok. Köszi ha van valami ötletetek
17/l
Én is hasonló cipőben jártam vagy még járok a mai napig.
Volt egy srác akinél lett volna házi buli és meg is hívott.
Nem tudtam hogyan mondjam el a szüleimnek, így kicsit kutattam neten és arra jutottam hogy leülök és megbeszélem velük a dolgokat (pedig nem is jövünk ki, meg nem szoktunk ilyenekről beszélgetni...)
Elmondtam hogy ki hívott meg, elmondtam hogy a srác hol lakik és róla meséltem egy keveset, hogy lássák nem egy drogos emberhez mennék...
Elmondtam hogy én szeretnék elmenni, mivel nem voltam még és végre hallgathatok olyan zenéket amiket itthon nem, és elmondtam hogy miért szeretném hogy elengedjenek, hiszen én is 17 éves vagyok és ugye van aki 13 évesen már eljárkál...
Ami fontoa, hogy higgadtan és érvelve beszélj és a körülményeket is szemléltesd a szüleiddel, illetve mondd el hogy ha kell kísérjenek el vagy haza, akár beszéljen a szervező szüleivel, vagy óránként beszéljünk telefonon.
Érezniük kell, hogy elég érett vagy hogy elmenj egy ilyen bulira.
Én ezt csináltam és el is engedtek, csak a fiú aki szervezte lemondta személyes okok miatt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!