Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor taliznátok egy sráccal?
Figyelt kérdés
Úgy hogy neten ismertétek megy egymást 🤔2018. nov. 1. 19:16
1/8 anonim válasza:
az attol is fugg hogy mit tudok rola. ismerem e a barataid vagy pedig teljesen egy idegen valaki akirol semmit nem tudok
2/8 anonim válasza:
Alapos ismeretség után. De gyanítom,téged egy olyan akar befűzni,akit alig ismersz. Ne tedd.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol és kiről van szó.
Azért egy nyílt helyen vagy nálatok nem olyan nagy dolog találkozni valakivel.
Természetesen nem mennék el hozzá első alkalommal, stb.
5/8 anonim válasza:
Mielőbb, nehogy valami hamis kép alakuljon ki.
És forgalmas helyen!
6/8 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja beszélgetek vele, van közös ismerősünk is.
2018. nov. 2. 00:13
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan találkozz vele. Szerintem 2 hónap alatt azért nagyjából már kiismerted, hogy milyen ember lehet. Egy esélyt mindenki megérdemel. Nyilván ne a lakására menj, de egy mozi vagy egy séta, vagy valami szerintem bőven belefér.
8/8 anonim válasza:
Egyébként én is így vagyok. Pár hónapra beszélgetek már egy lánnyal (előtte nem ismertem), és igazából ő vetette fel, hogy egyszer elmehetnénk együtt moziba. Nagyon örültem neki és természetesen igent mondtam. De valamiért talán megilyedt a helyzettől (vagy nem tudom), és (még) nem lett a moziból semmi. Én azért még reménykedek, de az ilyen dolgok rosszul esnek. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!