Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti mikor taliznátok egy sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor taliznátok egy sráccal?

Figyelt kérdés
Úgy hogy neten ismertétek megy egymást 🤔
2018. nov. 1. 19:16
 1/8 anonim válasza:
az attol is fugg hogy mit tudok rola. ismerem e a barataid vagy pedig teljesen egy idegen valaki akirol semmit nem tudok
2018. nov. 1. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Alapos ismeretség után. De gyanítom,téged egy olyan akar befűzni,akit alig ismersz. Ne tedd.
2018. nov. 1. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól ki kell ismerni.
2018. nov. 1. 19:39
 4/8 anonim válasza:
62%

Attól függ, hogy hol és kiről van szó.

Azért egy nyílt helyen vagy nálatok nem olyan nagy dolog találkozni valakivel.

Természetesen nem mennék el hozzá első alkalommal, stb.

2018. nov. 1. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Mielőbb, nehogy valami hamis kép alakuljon ki.

És forgalmas helyen!

2018. nov. 1. 21:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja beszélgetek vele, van közös ismerősünk is.
2018. nov. 2. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan találkozz vele. Szerintem 2 hónap alatt azért nagyjából már kiismerted, hogy milyen ember lehet. Egy esélyt mindenki megérdemel. Nyilván ne a lakására menj, de egy mozi vagy egy séta, vagy valami szerintem bőven belefér.
2018. nov. 3. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként én is így vagyok. Pár hónapra beszélgetek már egy lánnyal (előtte nem ismertem), és igazából ő vetette fel, hogy egyszer elmehetnénk együtt moziba. Nagyon örültem neki és természetesen igent mondtam. De valamiért talán megilyedt a helyzettől (vagy nem tudom), és (még) nem lett a moziból semmi. Én azért még reménykedek, de az ilyen dolgok rosszul esnek. Előző voltam.
2018. nov. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!