Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 17 éves srác vagyok, tudtok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves srác vagyok, tudtok jó társkereső oldalt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon hiányzik a szerelem, de lélekben különc vagyok. Zongorázom, filmezek, verseket írok, imádok vezetni, szeretek művelődni... És hát ezért nehezen találok olyan lányt, aki ebben a korban ezeket a dolgokat találna érdekesnek. Sokszor hallgatok Wagnert, de pop-ot is, rap-et is...

2018. nov. 1. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy olyan világot élünk, ahol az olyan fiatalokat, mint te különcnek tartják.

Példaértékű az amiket csinálsz.:)

Társkereső oldalt nem tudok..

De ne akarj mindenáron párt találni. A legnagyobb szerelmek váratlanul érkeznek.

2018. nov. 2. 00:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Jól esik, hogy van aki így gondolja. Köszönöm hogy megosztottad a véleményed! :)
2018. nov. 2. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem minél hamarabb megtalálod akit keresel:)
2018. nov. 2. 13:12
 4/5 anonim válasza:
Ha mindenképp neten akarsz ismerkedni, akkor talán tinder (de ott szerintem egy normális kapcsolat sem született :D) nézz fel anotalk/ismeretlenekre vagy akár instagramon rákeresel helyszínként a városodból feltöltött képekre és ott is tudsz próbálkozni
2018. nov. 6. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne társkeresőzz. Add önmagad és ne görcsölj rá a témára. Egyszer még fog találni téged is a szerelem csak legyél türelmes.
2018. nov. 12. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!