Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt?
Ha az első sorban leírtak(jóképű,sportos,okos,vicces)mind igazak rád,akkor nem hiszem hogy egy lány sem írt,vagy ment oda hozzád ismerkedési szándékkal,ugyanis egy ilyen srác esetében a lányok sok esetben félrerakják azt a felfogásukat, hogy a "fiúnak kell kezdeményeznie",és inkább ráhajtanak az illetőre mielőtt "elviszi" más.Minden esetre,ha megtetszik egy ismeretlen,és le akarod szólítani ne csak a mondanivalódra,(bár ez sem elhanyagolandó,mert a nem megfelelő szóhasználat,stílus sok esetben problémákat,esetlegesen teljes elutasítást eredményezhet) figyelj hanem a körülményekre is(ezt nagyon sokan nem veszik figyelembe,e-miatt többsége bukással is zárul).Ez alatt azt értem,hogy mielőtt odamész a kiszemeltedhez nézd meg hogy 1.) Látsz-e rajta olyan külsőleges megnyilvánulást,reakciót a környezetére ami miatt látod rajta,hogy élből elutasít. pl.:ideges,feszült,szomorú,siet valahova. 2.) Mással van-e elfoglalva (Ez alatt érthetünk a) egy másik személyt,barátot,barátnőt,esetleg párját, a testbeszéd segítségedre lehet ilyen helyzetekben kideríteni 2 személy viszonyát,sokszor nagyon árulkodó,de nem mindig. b) vagy tevékenységet ami közben a legkevésbé kíván rád figyelni,hanem annál inkább az elvégzendő feladatára. 3.) A helyszín megfelelő-e? Bár ismerkedni bárhol lehet,de azt tartsd szem előtt hogy az a kiszemeltednek nem biztos hogy a legideálisabb,és az elképzeléseinek legmegfelelőbb.DE ezt a kockázatot vállalnod kell idegen emberek leszólításakor.Ha valakire csak úgy ismeretlenül rá akarsz írni,akkor(bár nem olvastam el,de bele olvastam) ez a cikk segítségedre lehet.Itt leírják hogy mit írj az első üzenetbe ha azt akarod hogy válaszoljanak.
Ugyanez voltam... viszont ha igaz amit mondasz akkor várd meg amíg felszednek.
Én tök átlagos kinézetű srác voltam, ugyanezzel a félénkséggel, + még kicsinyes lelki problémákkal, mindezt önsanyargatással és jó intenzív bunkósággal megfűszerezve, de - gáz, vagy nem gáz - engem szedtek fel a lányok. :D
Ezekkel a paraméterekkel bármikor van esélyed egy kapcsolatra.
"Mégis kicsit félénk vagyok ésnem vagyok túl magabiztos."
"Egész jóképű, sportos, okos és vicces srác vagyok."
...
Hány éves vagy?
Ha van kedved írj egy privit. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!