Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudok magam mellé keresni valakit?

Figyelt kérdés
Sok fiú és lány is mondta már, hogy szép vagyok. Ha interneten akart velem ismerkedni egy fiú és kért rólam képet, mindig dícsért, hogy milyen csinos lány vagyok. Szóval lényegében ezzel nincs baj. A személyiségemmel pláne. Nem beszélek trágár módon, segítek akinek tudok stb.. Nagyon sok fiú ismerősöm van. Élőben miért nem tudok párt keresni? Alapból én nem jönnék össze senkivel akit internetről ismertem meg, élőben pedig nem jön oda hozzám senki. Miért van ez?
2018. okt. 12. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

" élőben pedig nem jön oda hozzám senki. Miért van ez?"

MErt nem kötelező. Csúnyán hangzik,de ez van.

Ez az odamenős dolog is olyan,hogy a büdös életbe nem adnám meg egy idegennek semmilyen elérhetőségem, aki csak úgy random oda jön hozzám. Így kb. a telefonszámoddal a fejeden is mászkálhatnál.

2018. okt. 12. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán nyiss a másfajta ismerkedés felé is! Egyre nagyobb divatja van már az online ismerkedésnek! Ha valóban csinos és aranyos lány vagy akkor menni fog! :) Egy próbát megér! :)
2018. okt. 12. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
A személyiségeddel pláne? Ki számára? Nekem eddig elég taszító vagy. Lehet azzal van a gond, hogy elvárod az emberektől, hogy kedveljenek a... miért?
2018. okt. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!