Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy randizzunk?
Nost az a nagy helyzet, hogy van egy fiu, akivel csak egyszer talalálkoztam, akkor is társaságban voltunk, inkább csak szemeztünk. És itt le is szögezem, hogy nekem ez a fiu naagyon nagyon tetszik. Na most bekövetett instán, és meglepetésemre rám is írt másnap. Beszélgettünk picit, de ennyi. Most küldözgetünk néha ilyen storykat egymásnak, de ő már rég nem küldött. Ma lőtt barátnőm pár képet, amit el is küldtem több embernek, köztük neki is. Erre - a reakciója ennyi volt: “nagyon aranyos”
most én ezt a lehetőséget kihasználnám, hogy továbbvigyem a beszélgetést, de segítsetek már, hogyan 😅😅 ötletem sincs.
Csatolj vissza egy esetleges közös emléketekre, vagy aranyos helyzetre amit eggyütt éltetek át, vagy dologra amit együtt láttatok.
Ha rámenős akarsz lenni mond, hogy akárcsak te, amikor... (és akkor itt is mondhatsz egy pillanatot vagy helyzetet amikor cukinak találtad,és így egyben bókolsz is neki) , és viheted tovább a beszélgetést arról az cuki helyzetről... Esetleg később felvetheted hogy megismételhetnétek, vagy ha nem akarod te elhívni, utalsz rá hogy szívesen átélnéd újra (vele) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!