Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni? 16/L
Tudom, hogy kb. Bárhol..
De egyszerűen nem találok senkit. Próbáltam társkeresőn de ott sem jött össze. A mindennapi életben is nyitott vagyok. Ha leszólítanak sem vagyok elutasító. Tényleg már ott tartok, hogy bárhol bármikor képes vagyok ismerkedni, de még így sem találok senkit. Mit tanácsoltok?
Hát az elég érdekes, hogy mindent probáltal, de nem találtál senkit. Pedig félős se vagy. Nem vagy elég kitartó, vagy válogatós vagy.
Azért ide írom, hogy 18f.
Szia
Internetes tárkeresőn próbáld. Badoo, tinder és társai. Még a kissé túlsúlyos vagy nem topmodell alakkal renelkezőkre is jut 10 fickó, mivel kevesebb a lány mint a fiú az ilyen helyeken.
Igaz ami igaz, rocker vagyok.
Koncerteken nagyon megy az ismerkedősdi, volt hogy egy csávó úgy rám hajtott, hogy közbe fogta a csaja kezét.
Szerintem te is próbáld meg, tuti van ilyen pop/techno koncert is. Csak ritkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!