Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A batyam azt mondja elvissz engem k. rvazni 16 eves vagyok menjek velle?
Figyelt kérdés
#k..rva
2018. szept. 28. 23:18
11/19 A kérdező kommentje:
hatt ilyet irigy vagy? miert ne? ja es a k.urvazni szot ugy ertem hogy csajozzni de nem 16-17 eves lanyokhoz! es nem ferfi vagyok!
2018. szept. 30. 23:49
12/19 anonim válasza:
Világosabban kéne fogalmaznod.:) Jó véleményed lehet a nőkről, ha k*rv@ként beszélsz róluk. Ha jól értem egy 16 éves leszbi lány vagy, aki a bátyjával szeretne járni csajozni? Ez olyan, mint valami gagyi, hatásvadász amerikai film. :)
13/19 A kérdező kommentje:
ugy ertem hogy csak egy ejszaka! es tudjad hol a helyed te senkihazi!
2018. okt. 1. 02:13
14/19 anonim válasza:
Trollkodj csak idióta. Te is tudd hol a helyed, az óvodában. Ezek a mai fiatalok. Majd felnőttök. Több tisztelet.
15/19 anonim válasza:
Itt a "senkiházi" ismét. :) És még valami, aki kiír egy kérdést az vállalja, hogy olyan választ is kap, ami esetleg nem tetszik neki. Hiába sértődsz be, akkor is azt mondom, hogy ez így fura. Baromi nehéz dolgod lesz párt találni így, még csak egy éjszakára is, főleg, ha a bátyád hetero. Ja és ne nevezz senkiházinak, nem ismersz, nem szolgáltam rá, csak a véleményemet mondtam el, ez az oldal azért van. Azért sok sikert neked.
16/19 anonim válasza:
Ismét én..és itt lezárom a dolgot. Egyébként ha fiú vagy, ha lány, én sosem csajoznék a bátyámmal, mert elvész a csajozási feeling, nem haladhatsz a saját tempódban, biztos folyamatosan megmondja mit, hogyan tegyél, mert ő tapasztaltabb..stb.. Azt értem, hogy úgymond biztonságot ad, de akkor sem túl jó. Engem baromira idegesítene. Azt javaslom, hogy inkább pár veled egykorú haverral menj csajozni. Ez majd ad egy jó értelemben vett megfelelési kényszert, ami meg önbizalmat. Amúgy ribiket sokkal könnyebb felszedni, mint normális lányokat, sok ember ezért marad inkább ennél.
17/19 A kérdező kommentje:
hoppa összegyültek a parasztok! meg nagyon beegettek engem!
2018. okt. 1. 08:21
19/19 A kérdező kommentje:
tessek?
2018. okt. 3. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!