Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek, melegek! Ti randiznátok egy 16 éves kissé emo-s beütésű fiúval?
Figyelt kérdés
Aki mondjuk elég szégyenlős de ha megnyílik neked aranyos és törékeny.2018. szept. 23. 02:05
1/9 anonim válasza:
Emo 2018-ban? Csak kb 10 evet kesett a divattal.
2/9 A kérdező kommentje:
Már bocsi gondolom nem tüntettem fel de örülnék ha a válaszolók a kérdésre válaszolnának nem az egyéb infókra:) mert különben mi van ha egy pöppet emo-s? Belehalsz? Nem.
2018. szept. 23. 02:20
3/9 anonim válasza:
Ha pluszban apakomplexusa is van, simán.
46F
4/9 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele ha kissé emos-s :) Inkább Neked kel vigyázni a sok bunkó idiótával, ha törékeny vagy, mert könnyebb a lelkedbe gázolhatnak :)
6/9 anonim válasza:
Én mindig buktam az emosokra :) igen
Ha te vagy akár irhatnál is ;)
7/9 anonim válasza:
Persze. Miért is ne?! Nem az emos stílus határozza meg a szimpátia kialakulását...😊
8/9 anonim válasza:
Komolyan mondom, ilyen fiút keresek, csak lányként :D
9/9 *zoé* válasza:
Szia, szerintem a stílus, és a zenei irányzata nem szabja meg azt hogy szereted e. Én igaz lány vagyok(emo) de engem nemigazán zavar ha van egy embernek stílusa, miért is zavarna? Az emo nem az onsajnaltatas , 'depresszios hulyek'stb stb rol szol. Mondjuk ez nem tartozik ide. Szoval nyugodtan meny vele randizni :33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!