Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Na most mihez kezdjek? (Kérlek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mihez kezdjek? (Kérlek ne nézzetek hülyének)

Figyelt kérdés

Szóval nagyon megtetszett egy srác, de sajnos más városba költözött, és előtte is csak látásból ismertük egymást.Sajnos személyesen sohasem mertem felkeresni Facebookon, viszont nagyon kíváncsi voltam, mi lehet vele. Ezért csináltam egy kamuprofilt, fiúnak kiadva magam, és azon keresztül próbáltam összebarátkozni a sráccal. Sajnos elég szótlan volt, így ott nem sikerült elég információt kiszednem belőle, de azt igen, h emlékezett a nevemre. :D Aztán pár hónappal később e-mailen keresztül lánynak kiadva magam írtam neki egy feladattal kapcsolatban meg a suliról kérdezgettem, meg hogy segítsen nekem, mert új vagyok Pesten, és vagy 2 évig e-maileztem így vele. A levélben nagyon megnyílt, igazán közlékeny volt, és a múlt héten személyes találkozóra hívott (úgy, hogy még nem látott rólam 1 képet sem), és mondta, hogy ezt felfoghatom egy randiként,megadta a telefonszámát is. Úgy érzem, hogy a személyiségem tetszhet neki, bár álnéven írtam rá. Most mit tegyek?

18/L

2018. szept. 16. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Jaj. Nincs mit tenni, találkozz vele.
2018. szept. 16. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Odamész és elmondod, hogy átverted a fejét. Persze az indokát is bevallhatod, de sajnos nem nagyon csodálkozhatsz, ha ezután nem lesz kíváncsi rád, mert nem bízik meg benned:( mindenesetre jó lecke lesz neki a netes ismerkedés veszélyeiről.

Gondolj bele, te hogyan éreznéd magad, ha 2 év után kiderülne egy számodra bizalmas személyről, hogy nem az, akinek mondta magát? Holott te már számodra nagyon fontos infókat osztottál meg vele.

2018. szept. 16. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem bizalmas, mert 2 hetente válaszolgatott eleinte elég hivatalos stílusban.
2018. szept. 16. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Te elég beteg vagy...
2018. szept. 16. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen beteg vag,! Nem igaz, higy nem birsz felvallalni a neved.
2018. szept. 16. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!