Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
Van egy srác,kb. 4 hónapja minden nap beszélünk.Találkoztam is vele,augusztusban elvette az első csókomat,igazából 2 hete minden nap találkozunk.Beleestem.
És jön a de,ma beszélgettünk és valahogy szóba jött ez a dolog,és azt mondta szerinte nem járunk,hanem kavarunk.
Mindketten mondjuk egymásnak,hogy szeretlek,igazából úgy viselkedünk,mint egy pár..a barátai előtt is felvállalt,a szüleim is ismerik már..összezavart,hogy őszinte legyek.
Ti mit gondoltok erről?Ez tényleg csak “kavarás”?
Ha az,szerintetek lesz belőle valami?
2018. szept. 14. 17:26
1/2 anonim válasza:
Akivel kavar az ember nem mondjak egymasnak h szeretlek
2/2 anonim válasza:
Ha szerelmet vallotok egymásnak akkor az már nem annyira kavarás. Szerintem menjetek el valami szép nyugis helyre és dumáljátok meg ezt az egészet, aztán ha nem lesz semmi, akkor engedjétek el, és legyetek csak barátok, meg keressetek mást. Ha meg igen, akkor jó az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!