Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mennétek oda ahhoz a lányhoz aki egy másik lánnyal beszélget?
Szia. Kor az nagyon fontos, de tegyuk fel hogy 14-25ig talan.
Hat amit te irtal az szerintem borzaszto. En lany vagyok, es ha valaki igy odajonne hozzam biztosan kitalalnek egy kamu szoveget vagy a hires van baratomat.
Ez szerintem tulsagosan nyomulos, nagyon eroltetett az egesz.
Meg az is erdekes igazabol, hogy mindkettojuket meg akarod hivni, szerintem az egesz furan jonne ki.
Velemenyem szerint indits egy viccel, de ne valami szar faviccel hanem nemtudom, talald ki. De ha megnevetteted oket akkor oldodik a feszko.
Esetleg meg is dicserheted valamilyen ruhadarabjukat, lehet az barmi.
Es aztan kerdezd meg, hogy testverek e vagy hogy merre jarnak suliba ilyesmi.
Azt amit irtal tenyleg nagyon nem ajanlom. Buszmegallibol ismeritek egymast, es alapbol ilyen helyeken erdekes randira hivni egy csajt. Szerintem 99% van arra, hogy nemet mond. Az 1% az akkor van, ha almai fiuja vagy kinezetben.
Naaa az jo. Igy nem fogsz olyan ijesztonek tunni.
Szerintem menj oda, es kerdezd meg hogy “mi nem egy altalanosba jartunk?” aztan kerdezd meg hogy most hova jar, beszeljetek az altalanos sulis tanarokrol(ha volt egy nagyon utalt) meg kerdezz a sulijarol es kozbe mondd te is h te melyikbe jarsz
aztan, HOGYHA JOL HALAD!!! a beszelgetes, megkerdezheted hogy nincs kedve e buszmegallon kivul osszefutni
ha nem megy jol akkor ne nyomulj, nem fogod meggyozni inkabb meg inkabb eltolod! hajraa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!