Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ebbe a kategóriába írok, mert a lány még 16. Én már idősebb vagyok pár évvel. Szerintetek mit jelenthet az a viselkedés?
Eleinte az ő szomszédjuk az én legjobb lánybarátom volt,aki unokatesóm is. Mindig gyalog jártam hozzá,szeretek sétálni:) Néha kerékpárral is.
Elkezdtem udvarolni,ismerkedni ugye a lánnyal,de érezni lehetett rajta,hogy ha én keresem akkor beszélünk,de ő engem soha. Itt jön a bökkenő. Egyszer,mikor már elegem volt,hogy folyton csak én,beültem az M5 F10 -es BMW-be,ezt kb. úgy képzeljétek el,hogy 100 000 Euro. 34-35 millió Forint. Na és meglátott,onnantól kezdve csak ő ír folyamatosan találkozni akar. Én soha nem voltam nagyra mert van pénzem. Említettem is,hogy kerékpározni is szoktam. Én nem nagyoskodom semmivel. Na de én szerelmes vagyok belé,ő meg csak akkor keresi a társaságom,mióta megtudta,hogy van keret.
Szerintetek belémszerethet ő magamért és nem a pénzemért?:/
Milyen irigység? A kutyát nem zavarja, hogy van vagy inkább volt pénze. Én is örököltem már.. leginkább hitelt. :D A saját pénzt úgy értettem, hogy "megkeresett" leginkább arra voltam ezzel kíváncsi, hogy egy 30x éves csávó akar-e tinit dugni szerelem címen. :D
Amúgy kérdezd meg, hogy mire fel ez a nagy változás. Ha igazán élvezni akarod a reakcióját akkor közöld vele, hogy amúgy csak akartál egy jó autót és kb ennyi volt a keret. :D
Nem nagyon vágom az autókat de ez az M5 F10 kopra úgy néz ki mint egy fele ennyibe kerülő M3. :D
Am tényleg rosszul osztottad be. Mondjuk, hogy volt ~40 millád. 25 egy jó energiagazdálkodású házra + egy BMW I3 és kész is a minimális fenntartási költség. [Bár én eléggé geek vagyok úgyhogy imádom a kütyüket. :D]
Emberek!
TITEKET TÉNYLEG CSAK A PÉNZ ÉRDEKEL VAGY MI VAN?!
NEM EZT KÉRDEZTE!!!!!!!!!!!
szerintem az egészet amit írtál kérdezd meg tőle.
És ha a kocsi miatt szeret az azt jelenti ,hogy nem jó barátnő. És akár tetszik, akár nem ezesetben jobb ha szakítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!