Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Azért ebbe a kategóriába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért ebbe a kategóriába írok, mert a lány még 16. Én már idősebb vagyok pár évvel. Szerintetek mit jelenthet az a viselkedés?

Figyelt kérdés

Eleinte az ő szomszédjuk az én legjobb lánybarátom volt,aki unokatesóm is. Mindig gyalog jártam hozzá,szeretek sétálni:) Néha kerékpárral is.

Elkezdtem udvarolni,ismerkedni ugye a lánnyal,de érezni lehetett rajta,hogy ha én keresem akkor beszélünk,de ő engem soha. Itt jön a bökkenő. Egyszer,mikor már elegem volt,hogy folyton csak én,beültem az M5 F10 -es BMW-be,ezt kb. úgy képzeljétek el,hogy 100 000 Euro. 34-35 millió Forint. Na és meglátott,onnantól kezdve csak ő ír folyamatosan találkozni akar. Én soha nem voltam nagyra mert van pénzem. Említettem is,hogy kerékpározni is szoktam. Én nem nagyoskodom semmivel. Na de én szerelmes vagyok belé,ő meg csak akkor keresi a társaságom,mióta megtudta,hogy van keret.

Szerintetek belémszerethet ő magamért és nem a pénzemért?:/

2018. szept. 7. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha 35milliós autóval jársz és nem vagy gazdag akkor viszont nem bánsz jól a pénzzel. Ha a vagyonod több mint 10%-a van járműben vagy egy évi keresetből nem tudnád kifizetni akkor túl sokat költöttél rá.
2018. szept. 7. 13:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Vagyonom 10%-a? Eladtam a házat,amit öregapámtól örököltem,meg több mint 80ha földet. Alíg maradt pár millió forintom. 25millió(80000€) körül volt az a befektetési(életbiztosítási)számla,amit 18. életkorom betöltekor válthattam ki. A házat naggyából 32000€-ért kelt el.( 10-12 millió ft.) Ez áron alul volt,mert a felbecsülő 20 millió körül állapította meg. Elég gyors folyamat volt. A földet meg bérbe adtam. Azonban én a szerelemről kérdeztem(utolsó válaszolónak mondom),de ha már idáig jutottunk,hát elmondom.:)
2018. szept. 7. 14:30
 13/16 A kérdező kommentje:
A második mondatom félreérthető. A házat eladtam,amit örököltem. Mellette 80ha földet is kaptam,ami nem eladásra került,hanem bérbe. :)
2018. szept. 7. 14:34
 14/16 October15 ***** válasza:

Milyen irigység? A kutyát nem zavarja, hogy van vagy inkább volt pénze. Én is örököltem már.. leginkább hitelt. :D A saját pénzt úgy értettem, hogy "megkeresett" leginkább arra voltam ezzel kíváncsi, hogy egy 30x éves csávó akar-e tinit dugni szerelem címen. :D

Amúgy kérdezd meg, hogy mire fel ez a nagy változás. Ha igazán élvezni akarod a reakcióját akkor közöld vele, hogy amúgy csak akartál egy jó autót és kb ennyi volt a keret. :D

Nem nagyon vágom az autókat de ez az M5 F10 kopra úgy néz ki mint egy fele ennyibe kerülő M3. :D

Am tényleg rosszul osztottad be. Mondjuk, hogy volt ~40 millád. 25 egy jó energiagazdálkodású házra + egy BMW I3 és kész is a minimális fenntartási költség. [Bár én eléggé geek vagyok úgyhogy imádom a kütyüket. :D]

2018. szept. 7. 15:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. :) Köszönöm,értékelem a véleményed. :)
2018. szept. 7. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Emberek!

TITEKET TÉNYLEG CSAK A PÉNZ ÉRDEKEL VAGY MI VAN?!

NEM EZT KÉRDEZTE!!!!!!!!!!!

szerintem az egészet amit írtál kérdezd meg tőle.

És ha a kocsi miatt szeret az azt jelenti ,hogy nem jó barátnő. És akár tetszik, akár nem ezesetben jobb ha szakítotok.

2018. okt. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!