Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mikor érdemes rákérdezni a szexre? Egyetemista korosztály
Ha egy egyetemista korú (20 és 21) fiú és lány kapcsolatban vannak kb 1 éve akkor mennyi idő múltán érdemes rákérdezni a lánynak (ez fontos, hogy a lánynak!) hogy szex esetleg....???
Mert eddig 1 év alatt még egy csók se volt, nemhogy szex. És ugye egy lány erre hogy kérdezzen rá, hogy ne tűnjön ribinek?
(jó nem tini korosztály de 1 éve még az lett volna)
Eddig is ezt az "inkább nem" választ kaptad, csak tettekel, nem szavakkal. A helyedben én mindnenképp lépnék valamit, vagy 20 év múlva is kiírod ugyanide ugyanezt a kérdést? A helyedben én tudni akarnám, hogy az az illető:
- meleg
- aszexuális
- impotens
- csak barátnak tart,
- csak esküvő után akar szexelni
- nem izgatod fel
Vagy mégis mi van.
Már bocs, de te tévedésben élsz. Ez nem kapcsolat.
Nem érdemes rákérdezned, ebből sosem lesz szex. A te döntésed, hogy a teljes életedet szex nélkül éld le, de sztem inkább keresned kéne egy egészséges csajt, akivel max. pár hét után ágyba bújhatsz.
Oh, most látom, hogy te vagy a csaj...nem figyeltem.
Hát ez szomorú. A pasid meleg. Komolyan egy meleg pasival akarsz kapcsolatnak csúfolt semmiben élni, alibi csajként?
#16 😂😂😂😂
Amúgy a srác nem a szex véletlen?
#16 vagyok
Egy ev utan ha az olebe ulsz es azt mondod neki:
*ugj mar meg te m0csk0s allat
Se hiszem hogy “durva” lenne reszedrol, viszont csak egy 1/2-3/4 evet kestel vele...
Ha nem akarsz ennyire vulgaris lenni, akkor mar azt is regen leirtak az elottem kommentelok. hogy mikor, hogyan...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!