Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány 15 éves fiúval?
Figyelt kérdés
Eddig mindig idősebbek tetszettek, viszont most van egy fiatalabb srác, aki nagyon megfogott. Szerintetek "gáz" lehet ez a korkülönbség, ha esetleg kapcsolatra kerülne sor? Tapasztalatok esetleg?2018. aug. 20. 00:09
1/7 anonim válasza:
Nem gáz ha jól megvagytok és van közös témákat. Az megint más hogy a társasági köröd mit gondol, de az legyen a legkevesebb fő hogy érzették jól magatokat! :)
2/7 anonim válasza:
Nem gáz, ez a három év nem látszik pláne majd később.
3/7 October15 válasza:
Nem, miért lenne? Első bnőm 2,5 évet vert rám hasonló korban volt. Mi ezzel a probléma? Majd akkor aggódj ezen ha tizenéves csajok nem náluk 10-12 évvel idősebb pasikkal járnak. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat!😊😄
Csak azért tartok picit ettől, mert eléggé sok rosszindulatú ember van körülöttem, akik a hasonló kapcsolatban lévő emberekre mindig negatív megjegyzéseket tesznek. De végülis ettől el tudnék vonatkoztatni:)
2018. aug. 20. 12:57
5/7 anonim válasza:
Ha már a lány lehet öregebbel akkor lehet fiatalabbal is.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, a korodbeliek szerint viszont valószínűleg az és sejtem, hogy az ő véleményükre többet adsz.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 valamennyire nyilvan hatast gyakorol ram a korombeliek hozzaallasa, de errol irtam #4 hozzaszolasomban :)
2018. aug. 20. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!