Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz? Én igy nem merek bele vágni ebbe az egészbe.
Figyelt kérdés
17 éves leszek 4 hónap múlva. És van egy 16 éves barátnőm akinek a legjobb fiú barátja jön be . Totál elcseszett a dolog mert a barátnőm szerelmes az öcsémbe aki csak 15 éves. Nekem meg bejön a barátnőm legjobb fiú barátja .. Aki szintén 15 éves.. ! durva mert én mindig piszkáltam azokat akiknek fiatalabb volt a pasijuk mint ö saját maguk . És most abban a helyzetben vagyok hogy nekem bejön a 15 éves srác.. és Még én is tetszem neki . XD De az a helyzet hogy nem érzem helyesnek hogy alakuljon köztünk valami mert , ezelőtt én voltam aki mindig cikizte a csajokat ha fitalabb barátjuk volt ... De ez a 15 éves fiú esküszöm sokkal érettebb mint egy velem egykorú srác. ! Kedvelem de nem érzem helyesnek hogy bármi közöm is legyen hozzá. Szerintetek ?2018. aug. 18. 15:29
1/4 anonim válasza:
Az írásod alapján nem vagy valami érett a korodhoz képest, úgyhogy ebből a szempontból nem hiszem, hogy probléma lenne a korkülönbség. Ő tetszik neked, te tetszel neki, jól kijöttök és csak azért nem jönnél össze vele, mert fiatalabb? Ez ugyanolyan baromság, mint az "osztálytárssal tilos járni"... Próbáljátok meg, aztán majd kiderül, hogy működik-e. Vagy azért tiltakozol, mert nem akarsz ellentmondani saját magadnak, mert félsz, hogy emiatt a környezeted lenézne?
2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan, mert eddig én voltam az ki ezt hülyeségnem tartottam... most meg én is ugyan ezt csinálnám..
2018. aug. 18. 16:15
3/4 anonim válasza:
Tehát mások véleményétől tartasz? Miért hagyod, hogy mások befolyásolják az életed? A te életed és csak egy van belőle, úgyhogy éld a saját vágyaid szerint, ne mások elvárása alapján
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. aug. 19. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!