Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok jó filmeket ajánlani?
Egy csajjal 2 hete ismerjük egymást, szombaton jön át 2 éjszakára és majd filmezés is lesz(igen tényleg filmezésnek tervezzük, vagy is ő dobta fel h filmezzünk de megbeszéltük h nem lefeküdni jön át elvileg:D) Valami jó filmeket tudnátok ajánlani?
16F
A szerelmünk lapjai tuti választás
Istenem hányszor láttam azt a szart 🤣😂
Na, bocsi, közben látom, hogy írtál konkrétumokat :) Itt van pár vígjáték és horror vegyesen:
Életrevalók
Másnaposok
Éjszakai játék
Tükrök
Csak szexre kellesz
Alibi.com
Amityville: Az ébredés
Családi üzelmek
A walk in the woods
Totál gáz
Kamuzsaruk
Fák jú tanár úr
Kavarás
Ízlések és pofonok
Mi kell a nőnek?
Ha igaz volna
Gyakornokok
Kétéjszakás kaland
Az 50 első randi
Nagyfater elszabadul
Megint 17
Szeretném, ha szeretnél
Távkapcs
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?
Hogyan lopjunk felhőkarcolót
Idegpálya
Deadpool
Emberi százlábú 1 2 3
Remalom az elm utcában bármelyik része
Deadpool
Haláli hullák hajnala
Dodsno
Cabin in the woods
Gonosz halott
Mama
Kör
A kór
A körök
Amikor kialszik a fény
Vaksötét
Démonok között
Fűrész 8
Szerb film
Taxidermia
Saul fiai
Sátánka
Lehet, hogy még hasznát veszed: :D
Rambo 1
Leon a profi
Halálsoron
Szakasz
;) :D Jó filmezést!
ezzel a film kérdéssel mindenki úgy van hogy nem tudja tökéletesen leszűrni a legeslegjobbakat pl valaki irta a deadpool -t amit amúgy én is szeretek de nem olyan film amiben fogadni mernék hogy bárkinek tetszene..
itt van néhány amit bárki bármilyen hangulatban is van éppen, szeretni fog:
-Budapest Grand hotel (ha még nem láttad most azonnal nézd meg, nyugi nem magyar film :) )
-Django elszabadul (ha utálod a rasszistákat lehet kicsit zavaró lessz de akkor is jó)
-Harcosok klubja (na ez nem olyan pl amiben fogadnék hogy mindenkinek tetszik de rohat jó értékelést kapott
és lehet hogy nekem a kedvencem , kicsit fura film ja és még erröl annyit hogy asszem az első intro val rendelkező film (a szövegek zenére a filme elött régebben nem voltak))
-vannak azok a fura japán filmek pl a vándorló palota vagy a totoro a varázserdő titka (érdemes legalább belenézni)
és most jött el a pillanat hogy elolvastam a kérdés részleteit és rájöttem hogy már nem aktuális..
na m1 ha valaki rákeres majd gyakorin neki is et fogja kihozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!