Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasíthatnám vissza a fiút úgy, hogy ne fájjon neki?
Van egy 16 éves srác aki már kb. 3 hónapja úgymond "rajong" értem és kezd egyre feltünőbb lenni ez az egész. Már mutattam neki jeleket, hogy nem akarok semmit se, ugyanis én 20 éves vagyok, de úgy tűnik, hogy nem érdekli vagy nem veszi a lapot?!
Nem akarom őt bántani, mert nagyon aranyos és ha én vagyok az első aki iránt érez azt sem akarom neki tönkre tenni, csak picit már zavar amiket csinál. A zsebpénzéből nekem vesz édességet, meg minden hülyeséget, folyton írogat, keres... Mondtam neki, hogy egy kis teret hagyjunk egymás között, de nem veszi a lapot.
Kérlek segítsetek, hogy megbántás nélkül mit tehetnék? Azt sem akarom, hogy elmenjen annak a híre, hogy netalántán ő meg én randizunk meg ilyenek, mert mégis csak van korkülönbség és semmi balhét nem akarok...
Előre is köszi!!
20/L
"Te Jenő, ne haragudj, nem akarlak megbántani, de nem szeretnék tőled semmit."
Talán célozgatás helyett meg kéne mondani a tutit. Nem mindenki veszi a lapot, főleg, ha ennyire "rajong" érted és minél tovább húzod, annál nagyobbat koppan, ugyanis ő addig reménykedni fog.
Elhiszem, hogy kellemetlen a szitu, de ha ennyire zavar, hogy reménytelenül körülugrál, akkor tehetsz ellene. És jobb minél előbb, ígyis-úgyis rossz érzés lesz neki.
Nekem az esne a legjobban ha azt mondanád, hogy nagy a kór külömbség.. így kapcsolat nem lehet, de azért dughatunk.
Bocs.. XD
Neked komolyan kéne valami jó tanács igaz ?
Sajnos meg kell bántanod.
Lehet segítesz is neki.
Velem is ez volt.
Csak velem egy idős lánnyal..
De utána.. volt egy lány aki segített és rá jöttem ez kellet. Mert rossz emberre hittem, hogy az igazi. (És régi sztori.. azota azzal a lánnyal vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!