Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kezdeményeznem annak ellenére, hogy lány vagyok (mindezek után)? Hogyan? (a többi lent)
Öt éve, elsős gimis koromban egy évvel felettem járó srác a semmiből elkezdett köszönni nekem,tudta a nevem a nélkül, hogy egyszer is beszéltünk volna (ami akkor kicsit bizar volt már csak azért is mert, sem népszerű, sem különösebben szép nem vagyok, ami miatt esetleg sokan ismetek volna.)
A lényeg, hogy a gimi alatt "folyosó barátság lett ebből". Tehát ha találkoztunk beszélgettünk, de semmi több. Nekem akkor más tetszett és mivel jeleket sem igazán küldött, így nem is gondoltam rá másként. Aztán miután ő végzett párszor még visszajött az iskolába, pár perces beszélgetések voltak közöttünk csak. Én ezután bekerültem a nagy szallagavató- ballagás- érettségi hármas forgatagába. A szalagavatón a srác is ott volt, mert meghívták. Na ott kezdődött, hogy kicsit másként kezdtem ránézni és ott éreztem hogy részéről is megváltozott valami, mert másként kezelt. Többször megdícsért milyen csinos/ dögös vagyok (mikor melyik illett a ruha jellemzéséhez).
Az afterpartin többször táncoltunk együtt, de semmi több. Akkor még "túl erkölcsös" voltam. (Meg is jegyezte, hogy nem gondolta, ilyen jól táncolok.) Ekkor tájt beszéltünk először facebookon.
Aztán úgy az egész abba maradt nyárig, mikor elhívott engem és a barátnőmet fagyizni. Már nem is emlekszem miért végül ketten beszéltük meg, hogy találkozunk, csak nem ugyanott vártunk és így meghiúsult a találkozó. Csak később gondoltam bele, hogy randi lett-e volna vagy sem. Pár próbálkozás után sem tudtunk később egyeztetni időpontot, és elmúlt a nyár. Ősszel új iskolát kezdtem, ott a másodévesek névsorában megláttam a névét. Mivel elég gyakori a vezeték neve, így egy jót mosolyogtam. Aztán rámírt, hogy látott a sulijában. Szóval igen... Véletlenül egy suliba kerültem vele újra. Ősszel sokat beszélgettünk, egyre több utalást tett, de nekem egyik sem volt elég egyértelmű így vártam mi lesz. Elhív-e valahova, vagy sem.
Aztán (novemberre) szinte mindenhol ott volt, a folyosón az étkezőben. Mivel ekkor család gondjaim voltak szükségem volt térre. Ezt meg is mondtam neki, hogy nem lerázni szeretném, csak ez most nekem sok.
Ezt megértette így télen kevesebbet beszéltünk azt is inkább online. Ez idő alatt sikerül megoldanom a gondjaimat. Tavasszal újra összefutottunk az iskolában, úgyanúgy viselkedtünk mint előtte. Kicsit feszültebb volt, de kissebb jeleket küldött továbbra is. Szóval újra beszélgettünk. Ez többször megismétlődött. Egyszer hazafelé menet futottunk össze és elkísért hazafelé egy jó darabon. Végig jött velem a metró vonalán, felkísért a buszomhoz, megvárta velem. Annak ellenére, hogy közel nem arra felé lakik.
Most viszont mivel ő végzett az iskolában, így a véletlen találkozásnak nem igen van esélye. Illetve szeretnék adni ennek a valaminek egy esélyt, szóval a kezembe venném a dolgot. A sok- sok apró jelből, megjegyzésből úgy érzem tetszem a srácnak. De egyenesen nem szeretnék még rákérdezni, hogy mi a helyzet. Úgy három hete beszéltünk utoljára. Szeretnék írni neki/ találkozni vele. De mégsem akarok sablonosan "Szia! Mizu?"-val nyitni. És félek az ősszel történtek miatt nem mer elhívni, hiába közeledtünk tavasszal megint egymáshoz. Milyen témát tudnék felhozni, amivel lehetőséget adok neki, vagy hogyan tudnám mutatni, hogy szívesen találkoznék vele.
Nekem ezen idő alatt nem volt kapcsolatom, a srácnak sem volt tudomásom szerint komoly kapcsolata, maximum kalandjai. Előre is köszönöm a segítségeteket!
20/L
Utolsó válaszoló, nagyon köszönöm. :D
Így is akartam tenni vasárnap. Erre ott törölt és később kaptam egy üzit messengeren, hogy hogy vagyok (válaszra se méltatva a júliusi üzenetem). Egy felszines jól-és-te?-jól valaszcsere után nem bírtam, kifakadtam. Kezdetnek annyit írtam,hogy ez ciki. Ő megkérdezte mi ciki.
(egyszerűbb bemásolni mit írtam)
"1. Írtam neked, ignoráltál, de hetekkel később jobbra húzol a Tinderen.
2. Írtam neked, ignoráltál, de hetekkel később jobbra húzlak a Tinderen.
3. Kiderül, hogy a másikunk jobbra húzott, ennek ellenére jópár napig egyikünk sem lép semmit.
4. Ennek ellenére úgy kérdezed, hogy mi újság velem, mintha nem is írtam volna.
5. Nem tudtam elengedni és felhoztam ezt a "témát"... Vagy fene tudja mit.
Döntsd el te."
Ezután csak úgy reagált,hogy ő írt nekem, de le se szartam, kedvetlen voltam. Ami nem igaz,mert ősszel igenis megbeszéltem vele, hogy perpillanat nem okés az életem. Úgy látszik nem voltam elég egyértelmű, talán. Igazat adtam neki abban,hogy kedvetlen voltam és én kértem,hogy hagyjon nagyobb teret egy ideig. De felhívtam a figyelmét, hogy ezt akkor is elmondtam illetve, hogy az ember van, hogy kedvetlen,főleg ha gondjai vannak. Illetve leírtam, hogy nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá, mert nem tudom hogyan értelmezzem őt.
Erre annyit mondott este felhív. Nem tette, csak másnap én pedig pont nem tudtam felvenni. Azóta beszéltünk párszót,hogy majd ma 1 óra körül hív. Szintén nem hívott még.
Ez csak egyre kuszább és kuszább. Szerintem hagyom az egészet a fenébe, nem akarom,hogy elvegye az energiám, mert haladni sem halad sehova, hogy megérje.
Hát összességében köszönöm mindenkinek,aki olvasta, vette a fáradtságot és válaszolt. Sokat segített! Bocsi, ha esetleg csalódást okoztam volna. Egy darabig megint marad a szingli üzemmód. Minden jót! :)
Kedves Utolsó!
Értem a hozzáállásodat,hogy őszinte legyek én is így vélekedem. Ugyanakkor az, hogy többször megígéri felhív és mégsem teszi és amikor én hívom, nem veszi fel (ami persze önmagában nem lenne baj). Akkor igazázból annak pontosan az ellenkezője történik, minthogy megbeszélnénk. Csak halogatja, kerüli a témát. És erre nem szeretnék időt pazarolni.
Azóta ugyan felhívott és beszéltünk egy rövid ideig, de nem haladtunk sokkal előrébb. Az első fél perc annyiból állt, hogy felvettem köszöntem, ő is. És csend... Azt ugyan sikerült megbeszélnünk, hogy ősszel nem lekoptattam. Annak ellenére, hogy akkor is elmondtam, egy kis időre volt szükségem, ő mégis mostanáig úgy értelmezte, hogy lekoptattam. Megbeszeltük, hogy találkozunk, de semmi konkrétat. Aztán még beszéltünk pár szót a munkámról és a nyaralásáról. Az egész nem tartott 10 percnél tovább. Lezárta azzal, hogy elmegy futni. És puszival köszönt el.
Ezzel a beszélgetéssel sem lettem semmivel sem előrébb. Mármint az ő szemszögéből próbalom nézni ezt a szituációt, hátha megértem mit miért tesz.
Szóval ismer egy lányt 5 éve, akivel haveri viszonyban van. "Egyik pillanatról a másikra" másként viselkedik, kvázi ráhajt a csajra. Aki elmondja, hogy gondjai vannak és időre van szüksége. Ezt úgy értelmezi, hogy a lány lekoptatta, ezért nem keresi többet, ha alány keresi nem reagál. De mikor összefutnak ugyanúgy küldi a jeleket a lánynak (nem úgy viselkedik, mint még a haverság idején). Tinderen behúzza a lányt, hogy tetszik neki. Mikor látja, hogy a lánynak is tetszik ő, akkor nem tesz semmit egy hétig. Aztán küld egy üzenetet a lánynak, "Hogy vagy?". A csaj rákérdez a viselkedésére, amire nem ad választ egyszerűen elintézi azzal, hogy azt mondja,hogy a lány koptatta le őt. Ígérgeti, hogy telefonon megbeszélik. Egy hétig "halogatja", majd mikor végre beszélnek és kezdenék rendezni a helyzetet "rövidre zárja" a bezsélgetést mondván késő van és másnap felhívja. Mégsem hívja öt napja...
Mit vár tőlem, mit mondjak vagy tegyek? Nem értem az egészet. És már elegem van, hogy próbáljam egyedül gobozni a szálakat, mert nem segít megérteni, hogy ő mégis mit és hogyan akar.
Elolvastam végre!
Első megállapítás. Gyerek vagy még. 20 évesen annyira nem kéne már gyereknek lenni. Azért picit de. Annyira lehet már nem is vagy gyerek, csak ebben a dologban mert tapasztalatlan vagy.
Most egyetemisták vagytok? Az egyetemet miért hívod iskolának? Olyan zavaró.
Szóval az aug 12.-én történt esemény gáz volt, de nem miattad hanem miatta. Az viszont miattad volt gáz, hogy meh akkor hagyom. Eztán legutolsó hozzászólásod. Egyrészről vedd figyelembe, hogy azóta már eltelt 5 év. Másrészről jól láthatóan mind a ketten igen csak inkompetensek vagytok, hogy ilyenkor ki a hibás? Pont az aki semmit nem csinál. Ha tetszel neki, akkor ő a hibás amiért nem hív el. Ha tetszik neked, te vagy a hibás ezzel a túlagyalással, ahelyett, hogy fognád és elhívnád valahova. Nem kell mizujs, hogy vagy, hogy telt a nyár. Hanem Szia! Melyik nap érsz rá? <megmondjaanapot> Akkor este 5kor találkozzunk!
És kész. A leírásba is, elment a nyár. Azért 3 hónapból egy délutánnyi időt nem összehozni igen kegyetlen nagy balf**zság. Mit kell ezen érteni? Vagy tetszel neki, vagy nem. A leírtak alapján bármi lehet. Könyörgöm, derítsd már ki az ég szerelmére.
Gyerek ugyan nem vagyok. Viszont a párkapcsolat, pasizás téren tapasztalatlan vagyok nem tagadom. Talán pont azért, mert tizenévesen komolyabb voltam a korosztályomnál, aztán valahogy lemaradtam ezekről.
Az iskolát azért hívom iskolának, mert az. Szakgimnázium.
Tudom, hogy ez így nagyon gáz. Kerülgetjük egymást. Hiába próbálunk összehozni egy találkozót, ahol ezt meg lehetne beszélni nem jön össze. Na ezért gondolom egyre erősebben azt, hogy "meh akkor hagyom" az egészet.
Teljesen egyetértek veled.
Keringünk, egymás körül, mint gólyafos a levegőben... Eddig többször megbeszeltük, hogy találkozunk, de miatta meghiúsultak. Eddig elnéztem neki azt a 3-4 alkalmat. Revans a (szerinte) lekoptatásért. A következő ilyen alkalomnál már nem leszek ennyire elnéző. És így vagy úgy lezárom.
Nagyon köszönöm, hogy végig olvastad és segitettél.
Nem lett belőle végül semmi.
Nyáron még beszélgettünk. Egyszer beszélgetés közben megemlítette, hogy benéz hozzám másnap a munkahelyemre,de semmi konkrétat nem beszéltünk meg. Végülis nem lett belőle semmi, legközelebbi beszelgetésnél nem volt téma. Szeptemer elején egyszer találkozni akart velem, mert felém volt dolga, de nem voltam otthon így abból se lett semmi. Ezt kétszer játszotta el. Párszor telefonáltunk még, utolsó alkalommal megbeszéltük, hogy este találkozzunk. Úgy ért volna oda hozzám, hogy pont kutyasétáltatási idő volt, így lent sétáltam. Másfél órát "vártam" rá, de nem keresett/hívott/írt.
Úgy voltam mindezek után, hogy ennyi volt. Ha a helyébe képzelem magam szivasson meg egyszer, kétszer mondván egyszer lepattintottam (amit azt hiszem érthetően tisztáztam vele, de vegyük úgy, hogy továbbra így gondolja). De ez a harmadik már nekem nem fert bele, már csak azért sem, mert konrét időt, helyet beszéltünk meg, nem pedig csak "majd valamikor benézek" típusú volt. Aztán az,hogy nem írt, vagy szólt semmit, hogy bármi közbejött neki. És, ami azt illeti utána sem egészen a mai napig. Nekem ez az egész furcsa, hogy ha (soha/már) nem tetszem neki és felültet, akkor minek voltak a többszöri hosszú telefon beszélgetések. Ha a hívások jelentenek valamit, skkor miért ültet fel (ennyiszer).
De azt hiszem ezt már soha nem tudom meg.
Azért legalább tanultam ebből is valamit.
Jól esik, hogy van, akit érdekel. De sajnálom, hogy nem szolgálhattam "happyenddel".
Nekem volt pont ilyen esetem több lánnyal is. Kedves voltam velük, közvetlen, és szívesen lógtam velük, akár össze is jöttem volna velük ha úgy állnak hozzám.
De mindegyik kiakadt amiért nem kerestem őket, lefikaztak, nagyon bénán próbálták beszélgetést kezdemenyezni ami mindig üres beszélgetés volt.
Nekem különösebben nem volt rájuk szükségem, de osszejottem volna velük, ezért hagytam hogy ők mutassanak fel valamit miért érdemes velük lennem.
Nagyon hasonloak voltak a sztorik.
Volt hogy én se válaszoltam nekik napokig, mert elfoglalt voltam. Utána ok is sertodoset játszottak, amivel nem volt kedvem mit kezdeni, úgyhogy hagytam a dolgokat. Addig ők, akárcsak te, mindent tulgondoltak, majd már szidta engem hogy miért vagyok ilyen.
Nos, nem jogos a kiakadosotok.
Ha kell valaki neked, neked kell megfogni a figyelmet, dolgozni érte. Nem azért, mert így illik vagy bármi, hanem mert te akarsz kapcsolatot tőle. Utána lecseszni őt azért, mert te nem vagy számára elég érdekes, nem ésszerű.
Fiukent is volt hogy próbálkoztam lányoknál, de ha egy idő után sem voltam számukra érdekes, hagytam őket.
De sajnállak, hogy ennyi évig elhuztad ezt a dolgot. A sztoridbol nézve nagyon értelmes, aranyos lánynak tűnsz,csak sajnos.. A párkapcsolat téren van mit fejleszteni. A hozzád hasonlóknak a kapcsolatuk nagyon mély érzelmű, es normális, mert te is ilyen vagy.
Nagyon sok dolgot atlatok a történetekben, és tudom hogy nagyjából hogy érzi magát a srac. Ha gondolod velem atbeszelheted a párkapcsolat témát, és leírom hogyan is kéne egy kapcsolatnak haladnia, alakítva lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!