Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez mennyire működhet?
A dolog működőképessége attól függ, hogy éppen az adott delikvensnek milyen a személyisége és hogy külsőre szimpatikus vagy-e neki. 50% rá az esély, hogy sikerül. Én is próbálkoztam már így, hogy utcán leszólítottam lányokat, csak sajnos nekem a 3 próbálkozásomból 3 elutasítás lett, így én már felhagytam ezekkel a próbálkozásokkal. Az egyiknél azt sikerült elérnem ugyan, hogy legalább az fb-n bejelölhettem, de utána hiába írtam rá, soha nem válaszolt. De sok sikert, hátha te szerencsésebb leszel! ;)
19/F
Szerintem tiszteletreméltó a bátorságod! Egyetértek az előttem szolókkal. Ha baratja van, azt ugyis megmondja, vagy más ürüggyel eloldalaz. Ugyanakkor, ha magamból induklok ki akkor ha oda jönne hozzám valaki azt kérdezve van-e egy percem, automatikus válasz lenne a nem. Sajnos a legtöbb ezt-azt elsózni vágyó "kereskedő",véleménygyűjtő is ezt a szöveget használja. Talán kicsit másként megfogalmazva hatásosabb lenne.
Sok sikert! :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!