Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ennyire előre leszervezni egy randit?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy a lánnyal kiderült, hogy mindkettőnk nyári elfoglaltságai miatt legközelebb 1 hónap múlva tudnánk találkozni, végtelenül hülye vagyok ehhez, nagyon nem tudom lekezelni, mit csináljak? Lányok, ti nektek nem lenne fura, ha 1 hónappal előre tudnátok, mikor mentek randizni?2018. júl. 8. 17:20
1/5 anonim válasza:
én biztos nem várni senkire egy hónapot!!
egy hetet sem!!
35/ N
2/5 anonim válasza:
Hát nem valami spontán az biztos, nem tudom, magamat ismerve én biztos nem csinálnék ilyet.
3/5 anonim válasza:
hát haverom 18 éves, még asztalt is foglal, és drága étterem és ha jo helyet akar,
na igen neki 1-2honappal elore megvan h meik heten mikor taliznak és hol, nagy koztuk a táv és ezert csinaljak igy..
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy egeszen picit fura lenne, de gaznak nem gaz. En mindenesetre azt javaslom, hogy mondj annyit a lanynak, hogy mire hazaersz/hazaer a nyaralasokrol, ne csinaljon programot, mert szeretnel minel elobb talalkozni vele. Aztan majd az 1 honap vege fele kerdezz ra egy idopontra. SZERINTEM.
5/5 anonim válasza:
A 4essel értek egyet. Említsd meg, tudja, hogy érdeklődsz, de még ne legyen fix, hagyj magatoknak egy kis bizonytalanságot, jót tesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!