Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ha egy fiú ezt mondaná nektek az utcán?
Figyelt kérdés
Szia, te hiszel a szerelemben első látásra vagy elsétáljak mégegyszer? 16/f2018. jún. 4. 20:06
1/16 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy még ma is használják ezt a 30 éves szöveget :D
2/16 egyetlen_csaszarno válasza:
Ém valöszínűleg nem tudnék regálni, az utcán nem szeretek imerkedni, de ez egyéndüggő. :D
3/16 anonim válasza:
Az biztos hogy tetszene és jót mosolyognék rajta :D szerintem ez nagyon jó kezdés lenne :)
4/16 anonim válasza:
Jaj nagyon örülnék neki! Ilyen vicces szöveggel nálam már csak nyerő lehet valaki :)
16/l
5/16 anonim válasza:
Lefagynék és valószínűleg egy paradicsom lennék 😂
Nagyon kő szöveg, remelem használni is fogod
6/16 Saku14 válasza:
Meglepodnek , es biztosan azt gondolnam h ez a fiu magabiztos 😂 17/L
7/16 anonim válasza:
Meglepődnék, és valószínűleg szélesen elmosolyodnék, de az, hogy lesz e folytatása, az a srácon múlna, ennyitől még nem dőlök hanyatt.:D
8/16 anonim válasza:
Ezután persze nem tudnál mit mondani, mert csak ezt a 30 éves szöveget magoltad be. Nálam az ilyen, nem spontán duma oltást von maga utan
9/16 anonim válasza:
Én kiröhögnélek, de lehet, hogy csak túl öreg vagyok az ilyen hülyeségekhez... Ezt amúgy asszem második vagy harmadik osztályban találtam meg legelőször egy Tapsi vagy micsoda (már nem emlékszem) magazin viccrovatában... Persze próbálkozni bármikor bármivel lehet, ki tudja... Ha megérzik a kétségbeesést, lehet valaki megszánna...
19/L
10/16 anonim válasza:
Szerintem tök cuki és humoros. Hiába régi, ha egyszer jó :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!