Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy nem tetszek senkinek?

Figyelt kérdés
Az egész barátnőm mondja, hogy milyen szép vagyok, meg hogy biztos kapok majd valakit, de senki sem mutatja felém az érdeklődését. Velem lehet a baj? Vagy mi az oka?

2018. máj. 19. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, de én csendes vagyok és e miatt nem közelednek a fiúk.
2018. máj. 19. 14:45
 12/16 Szasza212 ***** válasza:
A fiúk csodálatosan meg tudják érezni, ha valaki kétségbeesetten vágyik egy kapcsolatra, és attól világgá tudnának futni. Nem a kapcsolattól, hanem hogy valaki ennyire kétségbeesetten szeretne barátot. Így ismeretlenül ezt tudom mondani.
2018. máj. 21. 07:00
 13/16 Szasza212 ***** válasza:
A lényeg az, hogy ne görcsölj rá, ne nézz ki mélabúsan a fejedből, hogy jajj neked nincsen barátod, egy lány egyedül is lány. Foglald el magad, ne foglalkozz a fiúkkal, aztán akkor fog jönni úgy is valaki, mikor eszedbe sem jut.
2018. máj. 21. 07:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Sokat segítettél
2018. máj. 21. 14:17
 15/16 isten halála ***** válasza:
rusnya dög vagy
2018. máj. 22. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Kuldj fotót megmondom!
2018. máj. 22. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!