Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ráírok egy lányra, mit írjak neki?
Eddig 2x ráírtam,de csak olyanokat,hogy hogy van,milyen napja volt,mit csinált stb ennél tovább nem jutottunk el.
Ilyet meg,hogy mit evett ebédre hülyeség lenne megkérdezni
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Kérdezd meg, hogy ő írta-e ki a kérdést.. :D
Viccet félre téve... Ha ő nem akarja fenntartani a beszélgetést, akkor valószínűleg nem érdekled :/
Ha a beszelgetesben eddig jutottatok el es minden mondat leirasa sok gondolkodasi idot igenyel hogy egy kenyszeritett rovid parbeszedet csinaljatok akkor valoszinuleg nem talaljatok meg a kozos hangot vagy egyszeruen csak nem illetek ossze
Ha kolcsonos lenne az egymassal kommunikalas vágya es emellett még mondat mondatot kovetne csak ugy spontan es egyszeruen nem tudnatok abbahagyni a chatet mert annyira jo a masikkal beszelgetni akkpor nem kellene ilyen kerdeseket sem fel tenned mert nem is izgulnal meg barmit irnal ugyis kialakulna egy mindkettotok szamara elvezheto beszelgetes
Ugyhogy ha engem kerdezel akkor sztem 2 lehetoseg van
-ne irj neki semmit ( ha ugy erzed remenytelen)
- irj , de akkor ne ilyen sablonos es semleges dolgokat amire 2 szo gyakran a valasz ha nem ismeritek egymast, hanem legyel teljesen laza es 110% ban legyel onmagad
A beszeded a szokeszleted a gondolkodasmodod altal mutasd be a stilusodat, a szemelyisegedet, az egyenisegedet
Es vagy bejon neki vagy nem
Ha nem akkor nem erdemes sirni heteken keresztul
✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!