Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak mennyire elfogadható...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak mennyire elfogadható, ha egy fiú nylonharisnyát hord?

Figyelt kérdés
Még nem sok randim volt , (16 éves vagyok), heteronak érzem magam, nőkre vágyom, de van ez a mániám, hogy szeretek nylonharisnyákat (nem combfixet) hordani, látszódik is, rövidnadrággal ma is így járok, bejön, ahogy nőkön is, de mintha félre értenék,nem tudom, cikinek tartjátok csajok? Én nem tartom cikinek, elvileg csak egy kiegészítő, jól néz ki.

2018. ápr. 14. 11:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Itt írjátok, hogy ez milyen gáz, de ahogy elnézem pár év, és ez lesz a divat. Régen a ultraszűk phöcsszorító csőgatyák is gáznak számítottak, meg a rózsaszín/kivágott pólók most meg minden 2. srácon az van. Nem azt mondom, nekem egyik sem tetszik, de ami az egyik napon még nevettséges, az a másik napon már kifejezetten trendi. Ha Justin Bieber/Lil Pump/bármelyik híresség harisnyában feszítene, rá egy hétre ez teljesen átlagossá válna. Én biztos, hogy melegnek néznélek, de most istenem...ha neked ez tetszik, ebben érzed jól magad, ettől leszel az, aki, akkor nehogy már mások véleménye legyen a mérvadó. Legyél egyéniség, legyél önmagad. Mások véleményét meg lekulázni.
2018. ápr. 14. 17:07
 12/32 A kérdező kommentje:
Én ma is, ahogy járkáltunk a városba, helyekre a legtöbben észrevették, kicsit furcsállták, volt aki viccesnek találta, és 1-2 negatív vélemény is van, amikor harisnyában járkálok.
2018. ápr. 14. 17:27
 13/32 anonim ***** válasza:
59%
Pár évszázada minden arisztokrata férfi harisnyát hordott. Ja, és magassarkút is. Ettől még nem voltak melegek.
2018. ápr. 14. 17:45
 14/32 anonim ***** válasza:
6%

Manapság inkább elfogadják ha fiúk is hordják, többnyire sportolás során, vagy hideg ellen, de sort nadrághoz is, a neten van igényes outfitek, persze bohócak is. A divat mindig így alakul ki, ha valaki felvesz vmi újat és ha másoknak is tetszik, akkor divat lesz. A nylonhaisnya elég túl van értékelve, a ccsajosabb, szép darabokat meg kell hagyni a nőknek, a sima féllék mehetnek pasik outfitjéhez is. Van egy kép, ami tetszik, a nylonharisnyák unisexként való divatját erősíti:

[link] Látható, hogy a pasiknak is jár a nylonharisnya.

2018. ápr. 14. 18:33
 15/32 anonim ***** válasza:
77%

Engem nem zavarna, bár fura, hogy van ember aki szereti a nylon harisnyát. Szerintem rohadt kényelmetlen.

15l

2018. ápr. 14. 19:11
 16/32 A kérdező kommentje:
Szerintem csak akkor kényelmetlen, ha szűk, kicsi méretű. Nekem a 3-as méretűek jók, de a 4-es méretűek kényelmesebbek. Olvastam pár fórumban, hogy más szégyellné utcán, nyilvános helyen hordani, mert melegnek néznék, annyira buta felfogás ez, sok meleg nem vesz fel harisnyát,ezt az hordja, akinek muszáj, vagy kedveli, mint én is :)
2018. ápr. 14. 19:23
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Igen, valószínű másoknak is bejönne, hordani azért nem hordja, mert melegnek nézik, beszólnak.
2018. ápr. 14. 19:41
 18/32 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ez tök cuki. Amíg jól érzed magad, azt hordasz, amit akarsz.

És végülis egész jó átmenetet ad a hosszú és a rövid nadrág között.

Én támogatlak! Szükség van a nem átlagos emberekre!:))

16l

2018. ápr. 14. 23:12
 19/32 A kérdező kommentje:
18!Köszönöm neked is és mindenkinek a biztató szavakat, én is azt tapasztalom, hogy bejön többnyire az embereknek a tekintetek alapján. Nem érzem, hogy cikinek néznék a nylonharisnyát, remélem a lányok sem fogják,,vagy a kiszemelt.
2018. ápr. 15. 09:49
 20/32 realos válasza:
Milyen szinüt hordasz rövidnafrággal?
2018. ápr. 15. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!