Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után szemétség lenne ha nem mennék a találkozóra? 17l
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel 3 hónapig jártam (elötte már 2 éve ismertem) és megcsalt, ezért szakítottam vele, majd rám írt hogy szeretné újra kezdeni és megbánta, úgy volt, hogy találkozzunk, de a találkozás elött rám írt hogy éppen milyen,,szép" dolgokat csinált egy másik lányal és hogy milyen jó volt, ezután elküldtem egy melegebb éghajlatra, majd húsvétkor rám írt, bocsánatot kért, meg minden féle szépet leírt, és mondta hogy találkozzni szeretne most szombaton, nagy nehezen bele mentem, de azóta le sem szar, de jönni meg szeretne.... Szerintetek az nagy szemétség lenne ha azt mondanám hogy találkozzunk de nem mennék el, és nem reagálnák az üzeneteire? (Azt hozzá teszem, hogy 3 órát utazik és nem nagyon ismeri ezt a helyet ahol én lakom)2018. ápr. 11. 23:04
11/16 anonim válasza:
A bosszú és a visszamarás az lealacsonyodás az ő szintjére. Komolyan olyan szánalmas és undorító akarsz lenni mint ő?
A szamár szenved, az okos enged. Te visszamarsz, aztán ki tudja, ő sem hagyja magát és úgy megbánt, hogy utána azt sem tudod mit kezdj magaddal. Légy az okos és hagyd a francba, nem beszélj vele, hozzá, egyszerűen számba se vedd, mert nem érdemli meg.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂
2018. ápr. 12. 19:16
13/16 anonim válasza:
Nem szép dolog,viszont ha én lennék a helyedbe ugyanezt tenném.
14/16 A kérdező kommentje:
Az a vicces hogy én végül, mivel nem akartam szemét lenni, ezért elmentem, csak volt egy aprócska gond..... Ő sehol sem volt.... Úgyhogy ha egyszer valami csoda folytán találkoznék vele az utcán akkor szerintem pszichopatát fogok játszani 🙂
2018. ápr. 18. 22:18
15/16 anonim válasza:
Gondolom nehez lett volna lemondani es utana letorolni a fiut mindenhonnan :D
Na, mindegy. A hibakbol tanul az ember
16/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szemét volt tőle, csak ne íri vissza. (Nèzd meg, de ne írj vissza, ezt mindenki utálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!