Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag meleg fiúk! Mit mondjak szüleimnek, ha még nem szeretnék comingoutolni, de randiznék vidékikent egy pesti sráccal?
Én már kisgyerekkoromban sem kötöttem a szüleim orrára, hogy hol voltam, ha nem kerültem elő fél napig. (Nem voltam egy hülyegyerek, szóval attól nem kellett aggódni, hogy rosszba keveredek.) Most is simán megmondom a 80 felé járó drága anyukámnak, hogy bocs, mama, de nem tartozik rád, hol voltam, mit csináltam az elmúlt félévben, ne kíváncsiskodjál.
Szerintem ennek semmi köze a melegséghez, gondolom, ha haverok hívnának el, akkor is titokban kéne éjjel kimásznod az ablakon...
Itt az ideje megmondani a szülőknek, hogy most már levegőre van szükséged, nem fogsz örökké a négy fal között ülni, elutazgatsz világot látni, ismerkedni, barátokkal vagy anélkül, édes mindegy, majd alakul. Kimaradsz néha. Ennyi. De ha hazudozni akarsz, hát akkor kanyaríts egy történetet valami pesti koncertről, haverokról vagy épp barátnőről. De akkor csak hozzá lesznek szoktatva, hogy mindig rákérdezzenek, mikor mit csinálsz.
Kezd inkább szépen lassan hozzászoktatni a szüleidet, hogy NINCS beszámolási kötelezettséged, hogy hol és kivel voltál aznap. Hogy ne kelljen majd állandóan ürügyeket kreálni.
Én 17-18 évesen csak annyit mondtam, hogy "majd jövök".
Főleg ha napon belüli elmenésről volt szó.
Ha több napra léptem le akkor annyit, hogy xy nap vmikor este jövök.
És ennyi volt.
Szoktasd őket ehhez. Kemény harc lesz de hosszú távon megéri.
Indoknak:
volt osztálytársat , barátot látogatok
vásárolni megyek
vmit meg szeretnék nézni-kiállítás, koncert, múzeum stb stb
Olyasmit aminél ellenőrizni tudnak ne mondj.
(Pl haverral megyek fel)
Tuti, hogy ha évente egyszer találkoznak azzal a haveroddal akkor pont az a nap lesz az amikor "vele" vagy Pesten.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!