Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rocker fiúkkal ismerkedni?
Szerintem akik a szubkultúra jegyeit viselik is, többségében vadabb életvitelt képviselnek. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kivételek, de tapasztalataim szerint ritkábbak...
Meg hát attól is függ, hogy neked a rocker kinézet-e az elsődleges, vagy csak maga a zene, esetleg ún a teljes csomag.
Nagyvárosi köztereken, romkocsmákban, de akár a helyi közértben is láthatsz rocker arcokat, a dolog nyitja, hogy mozdulj kis sokat:D És főleg sötétedés után...
18/L - nem skatulyázom be magam rockernek, de imádom a zenét, illetve r-hadtul tudok azonosulni a szubkultúra mentalitásával:)
Én 15 éves rocker srac vagyok
Pl nirvana a kedvencem de nagyon szeretem pl a green day-t, ac-dc-t, sex pistolst, queen-t de sok más zene van meg ami tetszik és most kezdtem el animéket is nézni és én meg lányt nem bírok találni. Amúgy Szombathelyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!