Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet rocker fiúkkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet rocker fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valami olyan oldalra gondoltam ahol sok rocker fiú található.
2018. ápr. 1. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ayo, azért szerintem bőven vannak 20 év alatt is rocker srácok. Én is annak titulálom magam, és bár az életsílusomon nem látszik meg, szeretem a rockzenét és a metált (Iron Maiden, Megadeth a két kedvenc). Ismerkedni koncerteken kívül nem nagyon tudom, hogy merre tudnál, esetleg rocker bárokban, vagy hasonló helyeken. Én is keresek amúgy valaki rocker havert, mert errefelé elég gyér számban vannak.
2018. ápr. 2. 02:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem akik a szubkultúra jegyeit viselik is, többségében vadabb életvitelt képviselnek. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kivételek, de tapasztalataim szerint ritkábbak...

Meg hát attól is függ, hogy neked a rocker kinézet-e az elsődleges, vagy csak maga a zene, esetleg ún a teljes csomag.

Nagyvárosi köztereken, romkocsmákban, de akár a helyi közértben is láthatsz rocker arcokat, a dolog nyitja, hogy mozdulj kis sokat:D És főleg sötétedés után...

18/L - nem skatulyázom be magam rockernek, de imádom a zenét, illetve r-hadtul tudok azonosulni a szubkultúra mentalitásával:)

2018. ápr. 29. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Btw előző vagyok, látom, most látom hogy weboldalt keresel...facen vannak rocker csopik, ha mindenképp így szeretnél ismerkedni, de én jobban ajánlom a személyes kommunikációt, ha mód van rá:)
2018. ápr. 29. 16:16
 14/14 anonim válasza:

Én 15 éves rocker srac vagyok

Pl nirvana a kedvencem de nagyon szeretem pl a green day-t, ac-dc-t, sex pistolst, queen-t de sok más zene van meg ami tetszik és most kezdtem el animéket is nézni és én meg lányt nem bírok találni. Amúgy Szombathelyi vagyok.

2018. máj. 17. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!