Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Örülnétek neki, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Örülnétek neki, ha egy idegen srác oda menne hozzátok, és elkezdene veletek ismerkedni?

Figyelt kérdés

A lehetőség adott. Nincs barátnőm és szeretnék magam mellé egy aranyos, értelmesebb lányt. Ha oda mennék hozzátok, és értelmes fiú létemre elkezdenék veletek beszélgetni, úgy, hogy közben nem lennék nyomulós, de közben próbálnék több sikerrel a közeletekbe férkőzni (ezt úgy értsétek hogy rendes és értelmes vagyok, tehát nem tudnák akkor sem megharagudni rátok, ha vissza utasítanátok, mert tudom, hogy még van sok lány az életben akinél lehet sikerem), akkor hogy reagálnátok rám vissza? Ha nem vagytok kapcsolatban, akkor örülnétek egy ilyen fiúnak? Továbbra is fent tartanátok vele a kapcsolatot, akár komolyabb céllal?

A kérdésem csak lányokhoz szól! Most nem fogom leírni hogy milyen vagyok külsőleg, mert nem ez a fontos a jelenlegi kérdésemben. Az a fontos, hogy akkor hogy viszonyulnátok rám vissza. Elengednétek egy ilyen fiút, ha tudjátok hogy ilyen emberrel csak nagyon ritkán találkoztok, és lehet ez lenne az utolsó alkalom, hogy lehetnének egy fiúval, aki szeretne titeket úgy, ahogy vagytok?

A vége kacifántos,de remélem át ment az üzenet. Ez egy közvélemény kutatás is egyben! Minél több lány válaszát várom.

Köszi mindenkinek!

2018. márc. 29. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó,ha jól értem akkor az nálatok bejön ha egy fiú játsza az elerhetetlent?
2018. márc. 31. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is örülnék neki:)
2018. máj. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!