Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit már 2 éve ismerek, és mindig is tetszett, de mostanában rengeteget gondolok rá, és beszélni se merek vele. Sokat bámulom és ha rámnéz próbálok úgy viselkedni, mintha nem venném észre. Most frizulát változtattam, és megdícsérte aminek nagyon örültem. Nagyon kedves, megértő, helyes és okos. Az a baj, h van elvileg van barátnője, és nagyon sok volt már neki, tavaly is, tavalyelőtt is más volt. Nem tudom, h mit érzek, szeretném. jobban megismerni, de nagyon sokszor idegesít fel, mert tudom, h rengeteg hiba van benne de vh az nem is zavar annyira.14/l2018. márc. 11. 22:29
1/7 anonim válasza:
Menj oda kerdezd meg van-e valakije. De amugy valoszinuleg o az elso aki irant erzel valamit es az melyebb nyomot hagy. Legalabbis nalam igy volt
2/7 anonim válasza:
Valoszinuleg igen a valasz a kerdesedre.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat... (:(
2018. márc. 12. 00:06
4/7 anonim válasza:
14 évesen miért ilyen dolgokat intézel? Ember még gyerek vagy, nekem 20 évesen egy barátnőm se volt, és megvagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy tinédzser nem lehet szerelmes? Hülye buzy...
2018. márc. 13. 23:39
6/7 anonim válasza:
14 évesen még kialakult világképed sincs, nemhogy szerelmes legyél. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor b@.sszátok meg mind, h lenézitek a fiatalokat. Vki ennyi idősen b@.szik, sőt a mai világban szinte mindenki. H roh@.djatok meg
2018. márc. 15. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!