Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csoki jó ötlet, milyet adtál?
Milkával nem lehet mellé lőni, nálunk a collage a kedvenc( [link]
de ha nem vagy biztos, akkor a sima tökéletes :) (azt mindenki szereti, én például mindig lepasszoltam a gyümölcsösöket ha olyat kaptam valakitől, barátnőm meg örömmel behabzsolta helyettem :D)
Lány vagyok, és nem kell ajándékot adni, mm nem KELL.
De ha szeretnél vinni vmit, én egy szál rózsára szavazok, az sokkal szebb gesztus, mint egy tábla csoki:)
Mi pont azt beszéltük a sráccal, hogy egy virág szép meg minden, de nem praktikus :'D
Csoki meg csoki :DDD
Mondjuk én pont a romantika antipéldánya vagyok, de annak sokkal nagyobb sikere van nálam :D
De miért nem vihetnél virágot és mellé valami desszertet például? :D
Szerintem egy szép bonbon*-*
de ne olyat vegyél, amit mondjuk nem minden ember szerethet pl ne gagyi konyak meggyet, mert az tuti nem mindenki szereti:D
Ad 1. A virágért kapott mosoly fény az éjszakában, világítótoronyként mutatja az utat.
Ad 2. Lehet hogy fogyókúrázik, veszélyes dilemma elé állíthatod már a meg sem lévő kapcsolatotok elején.
Ad 3. Ha már kaja az ajándék, az legyen egy közösen eltöltött vacsora, magyarán mindketten táplálkozzatok s a félmegoldás csoki majszolásnál (ami ráadásul magányos tevékenységre lett kitűzve) érzésem szerint egy mekis beszélgetés is százszor többet ér.
Nagy vonalakban ennyi, de mindent ki kell próbálni, s mikor meglátod a leányzó szemében a választ, legközelebb már megfontolás tárgyává fogod tenni a Romantics dalait
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!