Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Akkor mikor randi és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Akkor mikor randi és mikor nem?

Figyelt kérdés

Szóval én eddig voltam 2 nem randin. Egyszer a lány jelentette ki, hogy nem randi másodszor (már egy másik lánynál) én jelentettem ki. És mind a kettőből randi lett a végén. És most is megyek egy lánnyal moziba és kijelentette, hogy nem randi. De eddig minden nem randi randi volt. Most akkor? Nem értem a lányokat.

Egyébként van egy lány barátom akivel el szoktam menni valahova de vele nem kell kijelentem, hogy randi vagy nem randi mert tudjuk, hogy csak barátok vagyunk. (ezt csak így mellékesen kijelentettem)

Randi lesz vagy nem?

2018. febr. 2. 07:17
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
HA csókolóztok és megujjazod, akkor randi, ha nem, nem:D
2018. febr. 2. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ha elmèsz vele az randi de ha nem randi akkor Andi de nem biztos hogy Andi randi ha rondaandi nem randi trendi ès ha nem jó a randi akkor mèg ott a brandy mert mostanság ez a trendi..
2018. febr. 2. 09:19
 3/3 t_lady válasza:
100%
ha elviszed a lány (vagyis elhivod) egy közösségi helyre szerintem az már kijelenthető randinak. én lány vagyok és ez simán van egy randi.. engem is most hivtak el moziba és egyből bekattant huha egy randi szóval.. szerintem randi
2018. febr. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!