Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mikor hívjam el radira? 15/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor hívjam el radira? 15/F

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem beszélgetni egy lánnyal egyenlőre Facebookon, látásból is ismerjük egymást, de ritkán találkozunk, szerintetek mennyi idő után lenne érdemes elhívni randira? Esetleg valami tipp hogyan lenne jó? Illetve minden nap írjak neki, vagy kicsit hagyjam?

2018. jan. 30. 23:17
 1/2 anonim válasza:
Szerintem legyel bator elvegre a fiuk “udvarolnak” a lanyoknak! Es nem tudom h mar meg e beszeltetek h kedvelitek egymast!? Irj privibe ha el tudnad meselni bovebben...
2018. jan. 30. 23:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne legyél gátlásos. Találkozz vele és hívd el egy fagyira ... ezen nem sokat gondolkodtam. Egy forraltborra. :D Én a végletekig gátlásos meg visszahúzódó vagyok, de ha lányokról van szó akkor úgy vagyok vele, hogy mit veszíthetek? Értékelni fogják, hogyha megpróbálod szemtől -szembe, lehet igent mondanak, lehet nemet. Nem veszítesz semmit, legfeljebb megtanulod kezelni a visszautasítást és máskor könnyebb lesz.
2018. jan. 31. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!