Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki nagyon bejön. Nemtudkm eldönteni, hogy ő mit érez. Ti mit gondoltok? Többi lent
16/L
Megismertem egy fiút olyan 2 hónapja. Rengeteget beszéltünk írásban és élőben is.
Reggelente a suliba vele vonatozok. Volt amikor megöleltem.. de ma ő kezdeményezett mindent. Érdeklődő velem szemben, mindig megakar védeni.. akár érezteti vagy ki is mondja. Beszéltünk arról hogy ki tetszik nekünk. Neki elvileg egy osztálytásnője aki tetszik/tetszett neki, de most a lányok az életében kihaltak xD én vagyok a legjobb lány barátnője.. rohadt jól eltudunk mindenről beszélni, néha cseszeget is :D vagy mostmar egyre többet érint meg engem véletlen. Úgy ertem ha egymás mellett ülünk összeér a lábunk, közelebb ül, folyamatosan a szemembe néz mosolyog és nem hagyja a kínos csendet. Most hogy megtudta hogyvan valami betegségem (skizofrénia) nagyon akar segíteni mindenben, hangoztatja hogy ő itt van, és igen.. volt "néha" perverz de nem durván. Kérdezgetett. Most egyre többet célzok rá hogy mi van mit érzek.. nem szokta komolyan venni mert elvicceljük.ő a jövőbe nem akar feleséget és családot de engem ez nem zavarna. Nemtudkm hogy érez e valamit, már tervben vagy elhivom kajálni utána közben megmondom hogy randi xD mellesleg megértőek vagyunk egymádsal. Nagyon.
szerintetek hogy vágódhatnék be nála?
Mivel tegyek több célzást hogy leessen neki vagy cselekedjen? (Srác 15)
Köszi a segítséget ^^
Szerintem beléd van zúgva úgy ahogy te belé. Csak az a baj hogy mindketten féltek
egymás reakciójától. Álj elé és valdd be neki hogy szereted . Ez a legkézenfekvőbb dolog amit tehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!