Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak tök idegenül?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki idősebb nálam 1 évvel és hétvégén táncoltunk egy buliban. Ő akart kavarni de végül elrángattak a barátnőim. Aztán megint összefutottunk akkor is táncoltunk és akkor beugrott hogy ismerem valahonnan. Váltottunk pár szót de aztán meg hazamentünk. Most meg feldobta a face és nem tudom mit csináljak mert azóta ő jár a fejemben? Ha bejelölném se mernék ráírni de amúgy meg félek hogy aztán késő lesz :'(2018. jan. 30. 21:02
2/5 anonim válasza:
Írjál neki,ha ennyire késztetést érzel, és nyomaszt! Írj neki szerintem mindenképpen; nem véletlen érzed azt a késztetést. Aszontad táncoltatok. Ha jól érezted magad vele; meg ő is veled, akkor lehet több is ebből. Sosem tudhatod meg ha nem lépsz; és különben is, most azért őrlődsz, mert tudod, hogy rosszul éreznéd magad, hogyha ezt kihagynád. Szerintem inkább ne kínozd magad; enyhíts a lelki súlyaidon!
3/5 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van de mit irjak neki lehet mar azt se tudja ki vagyok : /
2018. jan. 30. 21:10
4/5 anonim válasza:
A kérdésed olvasva rájöttem: De jó,hogy engem az ilyen lányok elkerülnek..... :D
Kezdj udvarolni a kavargatós pasikának, a magad fajta minőségi csajok úgyis ezt csinálják.
5/5 anonim válasza:
Bátorság, és írj rá, kezdetnek tökéletes hogyha írod, hogy megismer e, hogy te vagy a csajszi a múlt hétvégi buliból :) vagy valami ilyesmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!