Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy a Facebookon megismertetek valakit akiről kiderült, hogy élőben sokkal idősebb és hogy 15 éves lányokra bukik?
Én mondok jobbat.
Rámírt egy random lány facebookon (wtf?), beszélgettünk, találkozzunk má.. Jó de am hány éves vagy? 16. Az picit fiatal. Poénból megnéztem a facebook névjegyet. Kiderült hogy 14 éves. Az ilyen miért ír rá egy 21 éves ismeretlenre párkapcsolati célból? :D
Társkeresőn történt velem hasonló.
Megismertek egy férfit, írt, szimpatikus volt az írása is, a képe alapján is. Leveleztünk egy ideig. Aztán megbeszéltük, hogy ekkor és ekkor, itt és itt találkozunk. Odamegyek. Állt ott valaki, csak teljesen más volt, mint aki a képen volt :D Idősebb is volt. Szerencsére már nem gyerek voltam én sem, hanem 20 éves. Ő 25-nek mondta magát. 35 volt igazából. Nyilván azért nem a saját képét tette fel, mert nem nézett ki túl jól. Kicsit beszélgettem vele. Az is kiderült, hogy nős. És nem értette, hogy akkor én most miért nem akarod találkozni vele :D
Én tinderen bukkantam egy 14 évesre, aki huszon valahány évesnek tetette magát. Egy kis beszélgetés után bevallottam, hogy "kicsit" fiatalabb ... Azóta nem írtam neki és letíltottam...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!